• Ada Huja bb
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Carski Lov  predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu. Nalazi se na Adi Huji, i predstavlja jedinstvenu etno diskoteku u prestonici.

Eksterijer i enterijer kluba Carski Lov urađeni su po ugledu na najbolja evropska mesta u etno stilu. Ono što je jako interesantno jeste da je čitav lokal u drvetu i da poseduje prelep pogled na okolinu.

Klub Carski Lov voleće i oni koji do sada nisu favorizovali ovakav tip provoda jer je menadžment mislio na sve i za svakoga će se naći nešto što će zadovoljiti njegove želje i poimanje najbolje zabave.

U klubu Carski Lov vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje koje vas sa osmehom pozdravlja. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za klub Carski Lov i zbog toga mu se gosti redovno vraćaju.

Misteriozni Dunav, brodovi koji zastaju da bi se divili jedinstvenoj arhitekturi ovog lovačkog kluba, dunavske opuštajuće večeri sa tamburašima, spoj prošlosti i sadašnjosti, mir, tišina i raskoš, atmosfera koju ćete sa ponosom prepričavati, samo su deo onoga što ovde možete doživeti.

Na ovom specifičnom mestu nastupale su mnoge poznate ličnosti poput Željka Šašića, Marine Tadić, Romane i Jelene Kostov. Muzika odgovara svačijem ukusu i zadovoljava visoke kvalitete.

Možete uživati na živim nastupima veoma kvalitetnih izvođača i velikih profesionalaca, koji uvek znaju kako da vas pogode pesmom pravo u srce. Repertoar se prilagođava strukturi gostiju, tako da je atmosfera uvek za pamćenje.

Klub Carski Lov je kapaciteta oko 250 gostiju. Posetiocima kluba je na raspolaganju i velika letnja bašta, kapaciteta do 100 gostiju, koja je savršeno mesto za opuštanje u vrelim letnjim danima. Klub Carski Lov idealan je za druženje sa prijateljima, ili romantičan provod sa dragom osobom.

Klub Carski Lov će uskoro postati glavno mesto noćnog provoda u Beogradu, zato obavezno morate da ga posetite i budete deo ove sjajne ekipe, energije i najbolje zabave u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Carski Lov
Average rating:  
 1 reviews
 by Snezana

Odlicna hrana a i basta im je prelepa! Sve preporuke


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Carski Lov