• Gračanička 18
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Cinema je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu. Nalazi se u strogom centru grada u neposrednoj blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihailove ulice, na Topličinom Vencu u ulici Gračanička br. 18. Inače, u delu grada poznatom po popularnim mestima noćnog života.

Klub Cinema je klub u kome su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock muzičke scene cele stare Jugoslavije. Kao što su Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev, grupa Kerber, kao i mnogi drugi. Po gostovanjima se vidi da klub Cinema neguje pop/rock muzički pravac sa vrlo kvalitetnim izvođačima i bendovima, a program ima čak 5 dana u nedelji, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijerom kluba dominira puno osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, što klubu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. U klubu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Klub Cinema posećuje isključivo starija populacija gostiju, prosek godina je 25+.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koji ovaj klub uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Pogotovo sredom koja je zaštitni znak kluba Cinema.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cinema