• Gračanička 18
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Cinema je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu. Nalazi se u strogom centru grada u neposrednoj blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihailove ulice, na Topličinom Vencu u ulici Gračanička br. 18. Inače, u delu grada poznatom po popularnim mestima noćnog života.

Klub Cinema je klub u kome su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock muzičke scene cele stare Jugoslavije. Kao što su Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev, grupa Kerber, kao i mnogi drugi. Po gostovanjima se vidi da klub Cinema neguje pop/rock muzički pravac sa vrlo kvalitetnim izvođačima i bendovima, a program ima čak 5 dana u nedelji, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijerom kluba dominira puno osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, što klubu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. U klubu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Klub Cinema posećuje isključivo starija populacija gostiju, prosek godina je 25+.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koji ovaj klub uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Pogotovo sredom koja je zaštitni znak kluba Cinema.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Cinema
Average rating:  
 1 reviews
 by Anna

Ovde su bile najbolje srede u gradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cinema