• Savska 21
    Beograd, Savski venac
  • 23:30h - 05:00h
  • House / RnB
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Cosa Nostra smešten je u centru Beograda, u Savskoj ulici broj 21 i predstavlja novo mesto vrhunske zabave za sve istinske ljubitelje popularne House/RnB muzike u kojoj mogu da uživaju od 23:30h pa sve do 5 časova iza ponoći!

Klub Cosa Nostra odnosno, "Naša Stvar" je priča koja se piše uz pomoć vas. Svaki novi dan je nova stranica, a svaka nedelja novo poglavlje. Ovaj novootvoren klub donosi jedinstvenu dimenziju zabave i kvalitetnog noćnog provoda sa posebnom tematikom, pa ćemo na ovom fenomenalnom mestu zajedno pisati istoriju naše "Cosa Nostra" priče. Kada jednom budete deo nezaboravnog provoda u klubu Cosa Nostra, poželećete da mu se stalno iznova vraćate.

Uz vrhunske izvođače i kvalitetno piće, ove zime vaše zore će dobiti potpuno drugačiji smisao. Repertoar koji vas čeka u klubu Cosa Nostra je zaista pravi klubski, a ovde ćete imati priliku da uživate u ritmovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšom klubu u gradu. Klub Cosa Nostra je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, jer sve što ste ikada želeli od kluba imate u klubu Cosa Nostra! Dođite da se u to i uverite i postanete deo jedne velike familije.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cosa Nostra