• Mokroluška Nova 19a
    Beograd, Voždovac
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Diamond nalazi se na adresi Makroluška Nova 19a i predstavlja pravo osveženje beogradskog noćnog provoda. Ovaj izvanredni klub karakteriše prelep enterijer, pažljivo birana muzika, kao i redovni gosti, koji svoj izlazak ne mogu da zamisle bez posete kluba Diamond. Ovde vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje spremno da vas usluži. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za ovaj klub. Ono što je bitno napomenuti jeste da klub radi četvrtkom, petkom i subotom, do čak 5 sati iza ponoći. Moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova sa svojim prijateljima, ne misleći na vreme.

Što se muzike tiče, žanrovsko usmrenje kluba Diamond jeste na pop i folk muziku. Možete uživati na živim nastupa veoma kvalitetnih izvođača i velikih profesionalaca, koji uvek znaju kako da vas pogode pesmom pravo u srce. Repertoar se prilagođava strukturi gostiju, tako da je atmosfera uvek za pamćenje.

Sam ambijent kluba Diamond je izuzetno prijatan, odnosno odiše neospornom pozitivnom energijom. Klub raspolaže visokim stolovima, kao i niskim koji poseduju i udobna mesta za sedenje, pogodna za kratak predah između numera. Arhitektonski sklop kluba dozvoljava da uvek budete u centru dešavanja, koje god mesto izaberete za svoj provod, koji je u klubu Diamond zagarantovan. Zidovi su obloženi interesantnim tapetama, kao  i kamenim mozaikom, što odaje utisak elegancije i sofisticiranosti, koju ovaj klub poseduje. Atmosfera je takođe jako misteriozna zbog prigušenog svetla i igre senki.

Ono što dodatno doprinosi spektakularnosti kluba Diamond jesu atraktivne igračice, veoma izazovnog izgleda.

Klub Diamond predstavlja mesto polu-zatvorenog koncepta i kapaciteta je oko 100 ljudi. Ponuda pića u klubu Diamond je izuzetno velika, a cene su prilično korektne. Klub Diamond predstavlja nešto potpuno novo u našoj prestonici, i definitivno postaje imperativ noćnog provoda u Beogradu. Budite deo sjajne ekipe, izuzetne energije i najbolje zabave u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Diamond
Average rating:  
 1 reviews
 by Sanela

Najbolja romska muzika


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Diamond