• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 06:00h
  • Folk / Ciganska
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Dionis nalazi se na Kalemegdanu, u ulici Pariska 1a. Klub Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike.

U sam enterijer kluba Dionis uložen je veliki trud jer, na prvi pogled ne izgleda kao klasičan beogradski klub već veoma ekskluzivni klub po ugledu na svetske klubove. Akvarijumi duž celog lokala, detalji na zidovima, slike, svetla, kožne garniture, pultovi, čine klub Dionis daleko elegantnijim lokalom u odnosu na ostale klubove u gradu. S obzirom na to, odaje se utisak da je u čitav ambijent uloženo mnogo truda i vremena.

Klub Dionis otvoren je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala.

Kapacitete kluba Dionis je oko 400 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovaj klub.

Klub Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

Na repertoaru kluba Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. Pevači i bendovi koji nastupaju u klubu Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kluba Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

Provedite nezaboravne trenutke u klubu Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva. Dođite u klub Dionis i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Dionis