• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 06:00h
  • Folk / Ciganska
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Dionis nalazi se na Kalemegdanu, u ulici Pariska 1a. Dionis klub  je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike. Klub u samom srcu grada pružiće vam nezaboravan doživljaj, a vaše je samo da okupite i uživate u jedinstvenom klubu po kalemegdanskim zidinama. 

Klub Dionis rezervacije -  na jedan klik do svog mesta 

Za maksimalno uživanje u klubu Dionis rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu koji ćete zateći u klubu Dionis rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kluba uvek popunjeni.

Klub Dionis Beograd - šta vas čeka na ovom mestu 

U sam enterijer kluba Dionis uložen je veliki trud jer, na prvi pogled ne izgleda kao klasičan beogradski klub već veoma ekskluzivni klub po ugledu na svetske klubove. Akvarijumi duž celog lokala, detalji na zidovima, slike, svetla, kožne garniture, pultovi, čine klub Dionis daleko elegantnijim lokalom u odnosu na ostale klubove u gradu.

Kapacitet kluba Dionis je oko 400 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Ljubazno osoblje će vas dočekati uz osmeh, a dobra atsmofera od samog početka večeri najaviće dobar provod tokom cele noći. 

Klub Dionis - uz kakvu ćete se muziku provoditi 

Na repertoaru kluba Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. 

Pevači i bendovi koji nastupaju u klubu Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kluba Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

Dionis Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Klub Dionis nalazi se na adresi Pariska 1a, u samom srcu grada, na Kalemegdanu. Njegova lokacija mu daje posebnu čar, a osim toga vrlo je jednostavno doći do njega iz bilo kog dela grada. Dionis će širom otvoriti vrata za stanovnike svih dela Beograda, ali i za ostale posetioce.

Dionis klub - parking za posetioce 

Važna informacija za sve koji žele da dođu svojim vozilom do kluba, parking za četvorotočkaše gostiju je obezbeđen, tako da možete bezbrižno da uživate tokom čitave večeri. 

Radno vreme kluba Dionis 

Zvanično radno vreme Dionisa je od 22:00h do 6:00h, i više nego dovoljno za neverovatan provod. Klub Dionis otvoren je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala.

Provedite nezaboravne trenutke u klubu Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. 

Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva. Dođite u klub Dionis i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dionis klub 
Average rating:  
 1 reviews
 by Shone

Lumpovanje do jutra


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Dionis klub