• Dobračina 30
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program kluba

SUBOTA 25. Januar
Naš način od 22h

PETAK 31. Januar
Bole od 22h

Klub Dobrila Pub nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na adresi Dobračina broj 30. Ovo je već peta sezona po redu, kada klub Dobrila održava standarde najboljeg klupskog provoda u Beogradu, sa uvek maksimalno zagrejanom atmosferom, i prijatnim ambijentom uređenim na vrlo moderan i sofisticiran način. Raspoloženje koje vlada u klubu Dobrila je uvek neponovljivo, a energija neizbežno izuzetno pozitivna.

Klub Dobrila radi svakim danom od 8h do 1h dok vikendom radi do 2 sata iza ponoći, kada nudi apsolutno neprevaziđen klupski provod u Beogradu. Popularna Dobrila predstavlja spektakularni bar-klub, sa velikim izborom točenog i flaširanog piva i vinskom kartom dovoljno bogatom da može da parira boljim vinarijama, a izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus. Specijaliteti koktel majstora ovog kluba jesu kokteli Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila, a možete uživati i u velikoj ponudi drugih koktela, koji se sa puno mašte kreiraju upravo za vas.

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su u klubu Dobrila cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Kapacitet kluba je oko 200 ljudi, a ekipa koja se ovde okuplja uglavnom je 25+. U klubu Dobrila takođe je poželjno elegantno, ili polu-elegantno oblačenje.

Tri dana u nedelji, koliko klub Dobrila radi, na muzičkom repertoaru su žive svirke veoma traženih bendova u regionu. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Bendovi koji ovde nastupaju dugogodišnji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak. U klubu Dobrila zabavljaju vas sastavi poput: Balkan Ekspress Band, Showtime Band, Soul Touch Band, kao i izuzetno traženi sastav Girls, Boys and Toys, a muzika koja žanrovski dominira jeste pop i rok. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Dobrila.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Dobrila Pub