• Dobračina 30
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Dobrila Pub nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na adresi Dobračina broj 30. Ovo je već peta sezona po redu, kada klub Dobrila održava standarde najboljeg klupskog provoda u Beogradu, sa uvek maksimalno zagrejanom atmosferom, i prijatnim ambijentom uređenim na vrlo moderan i sofisticiran način. Raspoloženje koje vlada u klubu Dobrila Pub je uvek neponovljivo, a energija neizbežno izuzetno pozitivna.

Klub Dobrila rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete klub Dobrila. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom popularnom prestoničkom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Opis popularnog Dobrila Pub-a koji morate posetiti

Popularni klub Dobrila predstavlja spektakularni bar-klub, sa velikim izborom točenog i flaširanog piva i vinskom kartom dovoljno bogatom da može da parira boljim vinarijama, a izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus. Specijaliteti koktel majstora ovog kluba jesu kokteli Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila, a možete uživati i u velikoj ponudi drugih koktela, koji se sa puno mašte kreiraju upravo za vas.

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su u klubu Dobrila cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Kapacitet kluba je oko 200 ljudi, a ekipa koja se ovde okuplja uglavnom je 25+. U klubu Dobrila takođe je poželjno elegantno, ili polu-elegantno oblačenje.

Muzika koja se sluša u Dobrili?

Na muzičkom repertoaru Dobrila pub-a su uglavnom žive svirke veoma traženih bendova u regionu. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Bendovi koji ovde nastupaju dugogodišnji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak. 

U klubu Dobrila zabavljaju vas sastavi poput: Balkan Ekspress Band, Showtime Band, Soul Touch Band, kao i izuzetno traženi sastav Girls, Boys and Toys, a muzika koja žanrovski dominira jeste pop i rok. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Dobrila.

Klub Dobrila Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Dobrila klub Beograd se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciju u gradu, a adresa na kojoj je smešten je Dobračina 30, opština Stari grad. Sjajno mesto za vaš nezaboravni provod, tokom dana ili noći. 

Dobrila pub parking ispred poznatog kluba

Ako odlučite da posetite Dobrila klub sopstvenim automobilom trebalo bi da znate da pub ne poseduje svoj privatni parking, već ga možete pronaći u neposrednoj blizini kluba. Ipak, s obzirom na to da znamo kako izgledaju i kako se završavaju izlasci u beogradskim klubovima, ukoliko ne nameravate da batalite čašicu to veče, onda zaboravite na vožnju, a Dobrila klub vrlo lako možete posetiti i gradskim prevozom ili taksijem.

Radno vreme Dobrila kluba

Klub Dobrila radi svakim danom od 8h ujutru do 1h posle ponoći, dok je vikendom radno vreme do 2 sata iza ponoći. Proverite zašto Dobrila pub nudi apsolutno neprevaziđen klupski provod u Beogradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Dobrila Pub
Average rating:  
 1 reviews
 by Sloboda

Veliki izbor piva


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Dobrila Pub