• Bulevar Vojvode Mišića 33d
  • 10:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Donna Con Te u Bulevaru Vojvode Mišića 33d je mesto na koje ćete rado svraćati. U ovom lepo uređenom klubu muzika uživo zabavljaće vas od utorka do petka. Klub Donna Con Te u svom prijatnom i prijateljskom ambijentu može da ugosti 100 ljudi, koji će momente idealne zabave pronaći uz sjajni pop i folk zvuk, kojim klub Donna Con Te objedinjuje najrazličite ukuse. Ovaj ugodni i prijatno osvetljeni klub radi od 10 ujutru do 3 sata nakon ponoći. Pored najboljeg provoda, ovde možete već u prepodnevnim časovima, da uživate u svom omiljenom piću, da popijete kafu i porazgovarate sa svojim prijateljima, u prijatnoj i prijemčivoj atmosferi kluba Donna Con Te, koji polako,ali sigurno osvaja vaš svakodnevni život. Boje i dizajn kluba su melem za oči i neprikosnoven ugođaj za svačiji ukusu. Sve je dozirano na jedan fin način, taman toliko da klub Donna Con Te doživite kao mesto gde vam je najlepše.

Klub Donna Con Te odličan je izbor kada najboljim provodom želite da iznenadite svoju lepšu polovinu, kada želite da pustite brigu na veselje i uputite se sa kumovima i društvom u lud provod. Za sve značajne datume, za lepe prilike klub Donna Con Te je neprikosnoven izbor. Ambijent će odgovarati svačijem ukusu jer je tako osmišljen da se udvara i onim najprobirljivijima i gde god se smestili u klubu Donna Con Te ste uvek u cetru zbivanja. Ukoliko tragate za mestom na kom ćete moći i ludo da se zabavite i da budete na nogama do poslednjeg takta, kao i da provedete prijatno vreme sa dragim licima i sretnete gradske face, klub Donna Con Te je prava adresa koju treba da posetite. I to nije sve, klub Donna Con Te će uvek imati novine i iznenađenja za sve svoje drage goste. A prijatno i šarmantno osoblje u dosluhu sa savršenom muzikom učiniće da klub Donna Con Te postane jedinstven i nezamenjiv u vašem životu.

Klub Donna Con Te ne može da se uporedi ni sa jednim klubom u gradu on je jedinstven u svakom svom segmentu i stvoren za obožavanje od poda do plafona, posebno će vas obradovati cene, zbog kojih ćete bez ustezanja moći da lumpujete koliko vam je god volja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Donna Con Te
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Donna Con Te