• Francuska 6
    Stari grad
  • 23:00h - 05:00h
  • RnB, Hip Hop, Techno, House
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Dot smešten je u samom srcu Starog grada, na adresi Francuska broj 6 i stvoren je sa ciljem da osveži prestonički noćni život. Sam ambijent ovog kluba je izuzetno prijatan, odiše pozitivnom i veselom energijom, pa su i ljudi koji posećuju ovo mesto takvi.

Devojke na žurci u DOT klubu

Klub DOT rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet kluba DOT je 350 ljudi, tako da je rezervacija obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali do kasno u noć. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u DOT klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

DOT klub Beograd - zašto izaći u ovaj klub

Klub Dot Beograd predstavlja interesantan spoj soficistiranog i urbanog. Za vrlo kratko vreme pokupio je simpatije svih onih koji vole i znaju kako bi noćni život u Beogradu trebalo da izgleda. Za to je zaslužan i odličan muzički program koji je baziran na  house, r’n'b, ali i disco muzici.

Osoblje ovog kluba je veoma ljubazno i tu je da doprinese da vaš noćni provod bude po meri. Osim toga, klub može da se pohvali i bogatom ponudom najboljeg pića. Posetite Dot i uživajte u najboljoj muzici, uvek vreloj atmosferi, vrhunskom ambijentu, ekskluzivnom enterijeru, ali i mladim, nasmejanim ljudima koji ovde prave najbolje žurke. Zato se pridružite i vi kul ekipama za noćni provod u najboljem klubu DOT.

Atmosfera u DOT klubu

Opis DOT kluba - ambijent i enterijer koji će vas osvojiti

Dot predstavlja mesto koje je idealno za ljubitelje noćnog života koji umeju da prepoznaju istinski kvalitet provoda. Na ovom mestu moći ćete da uživate u fantastičnoj atmosferi, vrhunskoj muzici i sve to u sjajnom društvu. Možete očekivati najbolju gradsku DJ ekipu koja je uvek spremna da pruži svoj maksimum zarad vašeg uživanja.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Dot Beograd.

Muzika koja se sluša u klubu DOT

Muzički koncept zasnovan je samo na najkvalitetnijim funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house zvucima, kako uz domaće, tako i uz inostrane DJ-eve. Da bi vaše uživanje bilo potpuno, za vas je uvek tu profesionalno i veoma prijatno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, pa vas uvek očekuje besprekorna usluga.

Ko izlazi u DOT Beograd - kul ekipa za kul provod

U Dot klub Beograd dolaze svi oni koji žele nešto drugačiji, a opet jednako kvalitetan noćni provod i uživanje u najboljim house, techno, hip hop i r’n’b žurkama u gradu. Svima koji dolaze u ovaj klub bitan je dobar provod i dobro raspoloženje, a atmosfera u ovom klubu vrlo brzo dolazi do usijanja, za šta su zaduženi najbolji domaći ali i strani DJ-evi.

Ako pogledate slike iz provoda u ovom klubu videćete zbog čega je on omiljeno mesto mnogima koji žude za dobrom i kvalitetnom zabavom. Mnoštvo veselih i nasmejanih lica, đuskanje i provod do kasno u noć - sve ono što se i očekuje od jednog urbanog beogradskog kluba i noćnog izlaska u prestonici dobre zabave.

DJ Lea u DOT klubu

Lokacija na kojoj se nalazi popularni klub

Dot se nalazi u samom centru prestonice u takozvanom “krugu dvojke” u opštini Stari grad. Adresa na kojoj je smešten klub je Francuska broj 6, a svi oni koji požele da se dobro provedu i zabave u ovom klubu do njega vrlo lako mogu doći.

Parking u blizini Dot-a

Ako odlučite da sopstvenim automobilom krenete u noćni provod u klub Dot trebalo bi da imate na umu da klub nema svoj privatni parking. Ipak, ne morate previše brinuti s obzirom na to da postoji dovoljno mesta za sve one koji bi da ostave svog četvorotočkaša nedaleko od kluba. U ulici u kojoj se klub nalazi postoji ulični parking gde možete ostaviti svog ljubimca.

Radno vreme kluba DOT

Vrata kluba Dot otvorena su za posetioce svakog četvrtka, petka i subote od 23h do 5h ujutru. Svi koji su željni odličnog provoda uz vrhunsku muziku svetske klase - znaju gde to sve mogu naći.

Nemojte propustiti priliku da budete deo sjajnog urbanog provoda, najbolje gradske ekipe i fantastične atmosfere koja vlada u klubu Dot. Posetite ovo izvanredno mesto na kom ste uvek dobrodošli i nećete se pokajati.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DOT klub
Average rating:  
 1 reviews
 by Sladjan

Super klub


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - DOT klub