• Ada Ciganlija, lokal br. 40 (pored bandžija)
    Beograd, Čukarica
  • 10:00h - 04:00h
  • Lounge / House
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Element Lounge nalazi se na Adi Ciganliji, sa novobeogradske strane, pored bandžija, 4. stanica vozićem od rampe.

Element je sastavni deo svakog organizma, a u matematici je član skupa. Kao što samo ime lokala kaže, postanite deo skupa i budite u Elementu. Element lounge krasi izuzetan dizajn enterijera i eksterijera, ima komforno sedenje sa prelepim pogledom na jezero, separe, barske stolove i mesta za visoko sedenje.

Pored toga, klub Element Lounge poseduje dva prostrana bazena u kojima se nalaze šankovi, tri prelepa baldahina sa širokim krevetima, besplatne ležaljke i uslužni peškiri, kao i besplatan Wi-Fi.

Eksterijer kluba krase komadi nameštaja specijalno naručen za Element Lounge ne bude isporučen više ni u jednom primerku za teritoriju Srbije. Kada temperatura dosegne svoj maksim, možete se rashladiti u bazenima sa šankovima. Dok se osvežavate vašim omiljenim pićem, uživajte u najboljim muzičkim pravcima koje domaći i strani dižejevi puštaju za vas.

Mladi ljudi, ali i oni koji se tako osećaju, sakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod su samo neke od odrednica koje karakterišu Element Lounge! Mesto pristupačno za sve one koji žele da budu u elementu, gde vlada isključivo pozitivna energija. Klub Element Lounge radi svakodnevno, i to od 10 ujutru do 4 sata iza ponoći.

Kapacitet kluba Element Lounge je 200 ljudi u dnevnoj varijanti, dok u noćnoj varijanti ovaj klub može da ugosti preko 500 ljudi. Usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića i kokteli su još jedan od izazova koje imate u ponudi kluba. Voćni kupovi, salate, pijana lubenica, sladoled i mnoge druge poslastice nalaze se meniju.

U elementu smo za uživanje, budite i vi u elementu!

klub Element Lounge spada u grupu najposećenijih lokala u Beogradu na Adi Ciganliji, a karakterišu ga mladi ljudi, svakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod! Mesto pristupačno za sve one koji žele da postanu deo Elementa u kome vlada isključivo pozitivna energija.

Kako poručuju iz kluba Element Lounge: ''Mi imamo samo jedan CILJ koji je zajednički cilj – da naši gosti uživaju.''

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Element Lounge
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivana Pavkov

Super mesto na Adi


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Element Lounge