• Ada Ciganlija, lokal br. 40 (pored bandžija)
    Beograd, Čukarica
  • 10:00h - 04:00h
  • Lounge / House
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Element Lounge nalazi se na Adi Ciganliji, sa novobeogradske strane, pored bandžija, 4. stanica vozićem od rampe.

Element je sastavni deo svakog organizma, a u matematici je član skupa. Kao što samo ime lokala kaže, postanite deo skupa i budite u Elementu. Element lounge krasi izuzetan dizajn enterijera i eksterijera, ima komforno sedenje sa prelepim pogledom na jezero, separe, barske stolove i mesta za visoko sedenje.

Pored toga, klub Element Lounge poseduje dva prostrana bazena u kojima se nalaze šankovi, tri prelepa baldahina sa širokim krevetima, besplatne ležaljke i uslužni peškiri, kao i besplatan Wi-Fi.

Eksterijer kluba krase komadi nameštaja specijalno naručen za Element Lounge ne bude isporučen više ni u jednom primerku za teritoriju Srbije. Kada temperatura dosegne svoj maksim, možete se rashladiti u bazenima sa šankovima. Dok se osvežavate vašim omiljenim pićem, uživajte u najboljim muzičkim pravcima koje domaći i strani dižejevi puštaju za vas.

Mladi ljudi, ali i oni koji se tako osećaju, sakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod su samo neke od odrednica koje karakterišu Element Lounge! Mesto pristupačno za sve one koji žele da budu u elementu, gde vlada isključivo pozitivna energija. Klub Element Lounge radi svakodnevno, i to od 10 ujutru do 4 sata iza ponoći.

Kapacitet kluba Element Lounge je 200 ljudi u dnevnoj varijanti, dok u noćnoj varijanti ovaj klub može da ugosti preko 500 ljudi. Usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića i kokteli su još jedan od izazova koje imate u ponudi kluba. Voćni kupovi, salate, pijana lubenica, sladoled i mnoge druge poslastice nalaze se meniju.

U elementu smo za uživanje, budite i vi u elementu!

klub Element Lounge spada u grupu najposećenijih lokala u Beogradu na Adi Ciganliji, a karakterišu ga mladi ljudi, svakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod! Mesto pristupačno za sve one koji žele da postanu deo Elementa u kome vlada isključivo pozitivna energija.

Kako poručuju iz kluba Element Lounge: ''Mi imamo samo jedan CILJ koji je zajednički cilj – da naši gosti uživaju.''


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Element Lounge