• Despota Stefana 115
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 05:00h
  • Disco / House
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Fabrika nalazi se u ulici Despota Stefana broj 115, nadomak centra grada i predstavlja sinonim vrhunske zabave. Već nekoliko decenija u svetu postoji dobro poznati trend revitalizacije i promene namena industrijskih objekata, pa je tako i klub Fabrika nastao, sa idejom da bude fabrika najboljeg provoda. Na ovaj način nastali su mnogi klubovi, poput kluba Berghain u Berlinu i kluba Fabric u Londonu, koji su na neki način i definisali, kako koncept, tako i estetiku kluba Fabrika u našoj prestonici. Klub Fabrika lociran je u napuštenoj industrijskoj zoni što svim posetiocima omogućava provod do čak 5 časova iza ponoći, bez problema koje izazivaju komšije kojima smeta buka i preglasna muzika.

Što se enterijera tiče prilično je minimalistički i vrlo funkcionalno podeljen u zone, odnosno postoji entrance lounge i party zone. Klub Fabrika nesumnjivo poseduje istančan vizuelni identitet i ne može se uporediti ni sa jedinm drugim prestoničkim klubom, kako po enterijeru, tako i po vrlo specifičnom eksterijeru. Ono što klub Fabrika takođe definiše jeste neverovatna akustičnost, što u startu dozvoljava izuzetno kvalitetan zvuk, koji je jako bitan iz razloga što će klub Fabrika biti domaćin velikim svetskim Dj senzacijama, čime će duh Ibice dovesti u Beograd. Klub Fabrika je izuzetno prostran i pruža mogućnost uživanja za velikim šankom, separeima i za one koji žele malo privatnosti – provod u izdignutoj galeriji. Galerija kluba Fabrika prima najviše dvadeset ljudi, i pogodna je ukoliko neko želi da obeleži neki značajan trenutak, poput rođendana i slično.

Muzika koja dominira u repertoaru kluba Fabrika je disco i house, ali u zavisnosti od dana koji izaberete za vaš provod moći ćete da uživate i u drugim žanrovima, kao što su na primer pop rock večeri svakog utorka. Čitava ideja kluba Fabrika jeste da pomeri standarde urbanog spektakla u Beogradu i da svima koji posete našu prestonicu ponudi vrhunski provod.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Fabrika

Mapa - Klub Fabrika

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed