• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:30h - 05:00h
  • Disco / House / R'n'B
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Fajront se nalazi nedaleko od Brankovog mosta, preko puta Muzeja savremene umetnosti, pored nekadašnjeg splava Lukas.
Beogradski noćni život postao je bogatiji za ovaj novi otmeni klub na vodi - Klub Fajront, sa sloganom – “where our story begins”. Klub Fajront će predstavljati miks komfornog lounge bara i urbanog noćnog provoda.

Klub Fajront će kao lounge bar, u kome će akcenat biti na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima, raditi svih sedam dana u nedelji. Vikendom, tačnije petkom i subotom od 23 sata ovaj klub se transformiše u otmeni noćni klub, a ono što je posebno interesantno, jeste da se prilikom “presvlačenja” u “večernju siluetu” i sam enterijer kluba menja i prilagođava fantastičnom clubbing-u koji vas očekuje.

Na muzičkom programu očekuju vas razne varijacije house hitova, tako da će biti mesta za tec- house, ali i disco i fanky deep tonove. Takođe, organizuju se i zanimljivi Vj programi, uz povremene umetničke performanse. Uz rezidenta kluba Dj Nenada Bućića, koji je poslednju deceniju radio u svim eminetnim beogradskim klubovima, odličan provod je zagarantovan.
Bućić će svakoga vikenda dovoditi i nekog od kolega, a prvi gosti su The Beatshakers. Ovaj Dj duo je svetsku slavu stekao saradnjom sa Dj Antoine-om na ultimativnom hitu “Ma Cherie”, koji ima više od 40 miliona pregleda na portalu “YouTube”. Oni će nastupiti uz rezidenta Nenada Bućiča, kome će drugog dana otvaranja gost biti di-džej Marchez. Očekuje vas pravi dzet set clubbing.

Enterijer kluba Fajront obiluje luksuzom i sam ulazak unutra čini da se osećate kao da ste u Las Vegasu ili nekom od najpopularnijih svetskih diskoteka. Celokupan ambijent uređen je u hedonističkom stilu sa veoma kvalitetnom opremom.

Preko dana, moćićete da uživate u prelepoj oazi fantastičnih specijaliteta i raznovrsne hrane jer klub Fajront tada nastupa kao restoran. Kako dan odmiče, posebna rasveta Fajrontu daje novo lice i pretvara ga u ekskluzivni klub koji preti da postane jedan od vodećih na našim prostorima. Stolove i stolice za ručavanje, pred ponoć zameniće barski stolovi, VIP stolovi, šankovi, centralni šank za koktel majstore i vrhunski separei sa svih strana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Fajront
Average rating:  
 1 reviews
 by vera

bilo je lepo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Fajront