• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Rakovica
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice, u srcu Košutnjaka. Nalazi se u ulici Kneza Višeslava broj 88, preko puta vodotornja.

Klub Filmski Grad se nalazi praktično u sklopu centra za snimanje filmova "Avala film", te je otuda i dobio naziv klub Filmski Grad.

Pored klimatizovane sale koja je kapaciteta 25o sedećih mesta, odnosno u klupskoj varijanti sa barskim stolovima u postavci čak do kapaciteta 500 mesta, u sklopu kluba Filmski Grad se nalaze i dve prelepe bašte. Gornja bašta kluba Filmski Grad je kapaciteta 15o sedećih mesta, odnosno u klupskoj varijanti sa barskim stolovima u postavci čak do kapaciteta 300 mesta. Donja bašta kluba Filmski Grad je kapaciteta 75 sedećih mesta, odnosno u klupskoj varijanti sa barskim stolovima u postavci čak do kapaciteta 150 mesta.

Obzirom da klub Filmski Grad poseduje i zatvorenu salu i dve prelepe velike bašte spada u retke klubove u Beogradu koji mogu da rade preko cele godine, i leti i zimi. Osim toga, sama koncepcija prostora, kao i činjenica da ima i restoran nacionalne kuhinje, je takva da je klub Filmski Grad idealno mesto za organizovanje svih vrsta proslava, koktela, prezentacija, poslovnih ručkova i svadbi za pamćenje.

Uzimajući u obzir sve navedeno, kao i to da preko celog dana klub Filmski Grad radi kao kafe i kao restoran nacionalne kuhinje, možemo reći da je klub Filmski Grad jedan od retkih multifunkcionalnih objekata u Beogradu ove vrste.

Ispred kluba Filmski Grad se nalazai besplatan parking velikog kapaciteta što je svakako još jedna velika prednost ovog jedinstvenog kompleksa.

Za sada klub Filmski Grad ima živu svirku svakog petka, a po rečima vlasnika u planu je da uskoro svako veče bude takvo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Filmski Grad
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Filmski Grad