• Karađorđeva 44
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 05:00h
  • Funk / Disco
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Gajba je sinonim za opuštenu atmosferu i žurke do svitanja, pa ne čudi što je za kratko vreme postao omiljeno mesto za izlazak mnogim Beograđanima, kao i posetiocima glavnog grada.

Redovnim gostima je dobro poznato da je Gajba klub u kome možete čuti najbolje funk i disco hitove, a upravo ovi zvuci mame i slučajne prolaznike da ga posete. Ako jednom izađete u Gajbu, budite sigurni da ćete se sa zadovoljstvom vraćati na ovo mesto.

Devojke u klubu Gajba

Klub Gajba rezervacije - brzo do najboljeg đuskanja u gradu

Uz Beograd noću klub Gajba vam je dostupan veoma brzo i lako! Rezervacije za ovaj klub su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa obezbedite na vreme mesto u klubu u kom se djuska do zore.

Za moderno i popularno mesto kao što je klub Gajba rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u klub Gajba?

Klub Gajba predstavlja savršeno mesto za provod svih ljubitelja kvalitetnog noćnog života, jer ono što Gajba nudi retko ćete pronaći na drugom mestu u gradu. Klub koji odiše pozitivnom energijom, opuštenom atmosferom, prijatnim ambijentom, postaće jedno od vaših omiljenih mesta za izlazak.

Da bi vaše uživanje bilo potpuno, za vas je uvek tu profesionalno i veoma prijatno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, pa vas uvek očekuje besprekorna usluga. Bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića maksimalno će upotpuniti vaš doživljaj u srcu Beograda.

Atmosfera u klubu Gajba

Klub Gajba Beograd - opis kluba koji će vas osvojiti

Dobro je poznato je da Gajba klub u koji dolaze ljudi koji žele da iskuse najbolji provod u Beogradu, da zaborave na sve svoje brige uz dobru muziku i kvalitetno piće. Atmosferi u ovom klubu doprinosi i sam enterijer, a naravno za provod je najzalužnija muzika.

Enterijer kluba Gajba - moderno uređenje u srcu Savamale

Uz klub Gajba Savamala je dobila još jedno moderno mesto, koje okuplja mlade Beograđane i turiste koji baš zbog noćnog života obožavaju Beograd. Enterijerom kluba Gajba dominiraju cigla i drvo, čime se izdvaja od ostalih klubova. Kapacitet kluba je 250 ljudi, pa uz rezervaciju za svoje mesto nećete morati da brinete.

Šta se sluša u klubu Gajba?

Muzički koncept u klubu Gajba veoma je šarenolik. Ovde ćete čuti neka od najpoznatijih imena domaće DJ scene, kvalitetnu house i disco muziku, ali i funk, rock zvuke. Jednostavno, klub Gajba želi da ugodi svačijem ukusu, pa je samim tim i otvoren za različite ljude koji uživaju u vrhunskom provodu.

Klub Gajba Savalamala - lokacija

Kao dobro poznata adresa na kojoj se nalazi klub Gajba Karađorđeva 44 postaje epicentar noćnog provoda. Kako klub radi do jutarnjih sati, nakon provoda u Gajbi moći ćete da uživate u izlasku sunca kraj reke.

Devojka u klubu Gajba

Klub Gajba Savamala - parking

Nedaleko od svih popularnih kafića i klubova koji se nalaze u krugu Savamale, smešten je i Parking Karađorđeva koji raspolaže sa 61 parking mestom i koji radi 00-24. Osim na parkingu, mesto za svoj auto možete pronaći i u uličnoj zoni.

Ipak, imajte na umu da je gužva i zainteresovanost za klub Gajba, ali i ostale lokale na Savamali velika, te možete imati problem da nađete slobodno mesto. Zbog toga, ali i da biste se opustili u noćnom izlasku kako dolikuje, savetujemo da ostavite svoj auto u garaži!

Klub Gajba Beograd - radno vreme

Radno vreme kluba od 22h pa sve do 5 časova iza ponoći, što je i više nego dovoljno da provedete nezaboravnu noć. Provod koji može da pruži samo Gajba klub traje do jutra, pa se pripremite za đuskanje do svitanja.

Uz Beograd noću rezervišite svoje mesto u ovom fantastičnom klubu, a nakon provoda svratite do našeg sajta za najbolje slike beogradskog noćnog života, jer možda objektiv našeg fotografa zabeleži baš vašu ekipu. Ne propustite sjajnu priliku da posetite klub Gajba, nećete se pokajati!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Gajba
Average rating:  
 1 reviews
 by Joca

Druga kuca 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gajba