• Bulevar Vojvode Bojovića 10
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Gaučosi nalazi se na adresi Bulevar Vojvode Bojovića 10, u neposrednoj blizini zoo-vrta, u srcu Dorćola, ispod Kalemegdanske tvrđave.

S obzirom da je lokacija kluba mirna i bez stambenih zgrada u okolini, dodatni je bonus za dugo ludovanje i zabavljanje do kasno u noć.

Klub Gaučosi predstavlja upravo ono što njegovo ime kaže, vašu drugu kuću. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Dakle, klub Gaučosi idealan je za sve prilike. Pored toga, idealan je i za različite profile ljudi, jer je njegov koncept takav da je dopadljiv svima, i njime ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada ga budete posetili.

Radno vreme kluba je od 23h do 4h ujutru, a može da ugosti čak 700 ljudi. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje, nisko sedenje, barski sto ili šank.

Klub Gaučosi je prostran, tako da i pored jako velikog interesovanja uvek imate mesta za opušteno igranje i sevdah. Klub Gaučosi može se pohvaliti i odličnom ventilacijom i ozvučenjem koji će doprineti potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića.

Gosti kluba Gaučosi mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. U klubu Gaučosi muzički repertoar pretežno se žanrovski definiše kao pop/folk, odnosno na pravu narodnu/zabavnu muziku uz koju ne možete, a da ne ustanete i zaigrate!

Klub Gaučosi je poznat po veoma ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži, ili se pak popriča sa vama o vašim mukama ili radostima. Klub Gaučosi brine bukvalno o svakom, pa čak i onom najsitnijem, detalju koji će napraviti razliku između dobrog i nikad boljeg provoda.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gaučosi