• Bulevar Vojvode Bojovića 10
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Gaučosi je jedinstveno mesto za izlazak u Beogradu, jer predstavlja spoj modernog uređenja i kafanske atmosfere. Ukoliko ste tragali za klubom koji ćete toliko zavoleti da će postati vaša druga kuća Gaučosi klub je pravi izbor za vas!

Klub Kafana Gaučosi mami pažnju ljubitelja noćnog provoda tokom cele godine, a žurke u bašti ovog kluba se posebno prepričavaju. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Dakle, klub Gaučosi idealan je za sve prilike.

Klub Gaučosi Beograd rezervacije - uz samo par klikova

Ukoliko želite da iskusite kakav provod nudi klub kafana Gaučosi Beograd noću je tu, kako biste rezervaciju izvršili brzo i lako, uz samo par koraka ili klikova. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne.

Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Za rezrvacije mesta za klub Gaučosi Beograd noću je tu za vas, a obavezno do našeg sajta svratite i nakon burne noći za najbolje slike iz beogradskog noćnog života.

Zašto izaći u klub Gaučosi?

Klub Gaučosi predstavlja upravo ono što njegovo ime kaže, vašu drugu kuću. Ovde ćete se opustiti uz najbolji muzički repertoar, veseliti sa dobrim društvom, a sve to zaliti kojom čašicom kvalitetnog pića.

S obzirom na to da je lokacija kluba Gaučosi Dorćol, ovo je još samo jedan razlog više da ga posetite. Mesto za izlazak u centru grada često biraju i stranci koji posećuju Beograd, pa se u ovom klubu možete sresti i upoznati zanimljive nove ljude. Ako želite da iskusite pravi Beograd noću Gaučosi su najbolji izbor za vas, jer spajaju atmosferu kluba i kafane na jedinstven način.

Klub kafana Gaučosi - opis kluba koji je spojio nespojivo

Kada je otvorio klub Gaučosi Beograd je dobio mesto koje je idealno za različite profile ljudi, jer je koncept ovog kluba takav da je dopadljiv svima, i njime ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada ga budete posetili.

Muzika zbog koje se misli da su Gaučosi kafana

Gosti kluba Gaučosi mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. U klubu Gaučosi muzički repertoar pretežno se žanrovski definiše kao pop/folk, odnosno na pravu narodnu/zabavnu muziku uz koju ne možete, a da ne ustanete i zaigrate!

Enterijer kluba Gaučosi

Da li su Gaučosi kafana ili klub? Pitanje je koje je često predmet polemike među ljubiteljima povoda. Iako se zvanično vodi kao klub, mnogi atmosferu u Gaučosima poistovećuju sa kafanskom, pa je zato među Beograđanima usvojen novi pojam - klub kafana.

Bez obzira na muziku koja se ovde sluša, enterijer govori da je ipak reč o klubu. Klub Gaučosi je prostran, tako da i pored jako velikog interesovanja uvek imate mesta za opušteno igranje i sevdah. Gaučosi klub može da ugosti čak 700 ljudi.

U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje, nisko sedenje, barski sto ili šank. Klub Gaučosi može se pohvaliti i odličnom ventilacijom i ozvučenjem koji će doprineti potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića.

Gaučosi bašta

Kao zaštitni znak kluba kafane Gaučosi bašta koja se nalazi u sklopu ovog kluba i koja se otvara tokom letnje sezone posebno privlači posetioce. Žurke pod vedrim nebom uz odlične koktele su najbolji vid provoda u Beogradu tokom leta.

Ko izlazi u Gaučose?

Klub kafana Gaučosi privlači goste svih generacija, a posebno je omiljen među devojkama. Kada je u pitanju dress code, casual ili elegant outfiti su nešto za šta se odlučuje najveći broj gostiju.

Gaučosi adresa - atraktivan klub na još atraktivnijoj lokaciji

Klub Gaučosi nalazi se na adresi Bulevar Vojvode Bojovića 10, u neposrednoj blizini zoo-vrta, u srcu Dorćola, ispod Kalemegdanske tvrđave. S obzirom da je lokacija kluba mirna i bez stambenih zgrada u okolini, dodatni je bonus za dugo ludovanje i zabavljanje do kasno u noć.

Klub Gaučosi Beograd - parking

Klub kafana Gaučosi poseduje sopstveni parking, ali s obzirom na kapacitete kluba, neće svi imati priliku da ovde parkiraju. Zbog toga predlažemo da dođete ranije, taman u skladu sa dogovorenim rokom za rezervaciju. Ukoliko ne ugrabite mesto na parkiralištu kluba, na raspolaganju su vam parking mesta na Dorćolu, i obližnje garaže.

Gaučosi klub - radno vreme

Radno vreme kluba je od 23h do 4h ujutru. Petak i subota su rezervisani za živu svirku i provod do sitnih sati.

Klub kafana Gaučosi cenovnik - koliko košta piće u Gaučosima?

Bilo da je u pitanju unutrašnji deo kluba ili bašta Gaučosi cenovnik je naravno isti, a cene pića su standardne za ovaj tip lokala. Cene piva se kreću od 300 dinara, kokteli su oko 500 dinara, dok kvalitetne domaće rakije možete probati po ceni od 350 dinara.

Klub Gaučosi je poznat i po veoma ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži, ili ali i da popriča sa vama o vašim mukama ili radostima. Konobari i šankeri ovog kluba govore engleski jezik, pa se i stranci ovde osećaju prijatno.

Klub Gaučosi brine bukvalno o svakom, pa čak i onom najsitnijem, detalju koji će napraviti razliku između dobrog i nikad boljeg provoda. Ukoliko želite da posetite klub Gaučosi Beograd noću vam je na raspolaganju za rezervacije uz koje ćete biti na korak do najboljeg provoda u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Gaučosi
Average rating:  
 1 reviews
 by Mario

Zasto ovaj lokal vise ne radi 🙁


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gaučosi