• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / House
  • 500 Ljudi

Program kluba

NEDELJA 18. Mart
RnB Sunday feat Gru

PETAK 23. Mart
Uskoro objava programa

SUBOTA 24. Mart
Halid Muslimović

Klub Gotik je otvoren 2016. godine, a smešten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. Ono što umnogome razlikuje Gotik od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu house i pop muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu.

Gotik

Klub Gotik vrlo brzo je postao jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, a taj epitet već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje! Na ovom mestu moći ćete uživo da čujete najzvučnija imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim izvođačima, onda će Gotik postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Onome što vas na ovom mestu čeka nikako nećete moći da odolite, u Gotik ćete se zaljubiti na prvu posetu.

Gotik

Ono što će vas takođe oduševiti jeste sam enterijer kluba, koji je veoma lepo uređen. Svaki vaš izlazak na ovo mesto učiniće nezaboravnim prijatno i ljubazno osoblje, koje je vam je konstantno na raspolaganju i učiniće sve kako biste se maksimalno opustili i uživali. Radno vreme kluba je od 00h pa sve do 4 sata iza ponoći. Klub je kapaciteta od oko 500 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete. Za odličan provod i pravo uživanje u klubu Gotik uvek ima mesta.

Gotik

Protekla sezona bila je puna iznenađenja, a mi vam garantujemo da će i ovoga puta biti veoma uzbudljivo. Uverite se i sami zašto je Gotik omiljeno mesto za provod velikog broja ljubitelja kvalitetne zabave. Dobrodošli!

Gotik

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Gotik

Mapa - Klub Gotik

instagram feed