• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Program kluba

PETAK 29. Mart
Aca Živanović i Gabrijela Pejčev

SUBOTA 30. Mart
Kija

Gotik klub – mesto elitnog pop i RnB provoda

Klub Gotik je otvoren 2016. godine, a smešten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. U sred srede, ovaj klub je idealan i svojim kapacitetom da primi sve one koji žele da se provedu sa najdražim ljudima i skupe ekipu, drugarice i ortake, a da imaju komfor i udobnost zagarantovanu.

Gotik

Muzika u klubu Gotik

Klub Gotik vrlo brzo je postao jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, a taj epitet već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje!

Ono što umnogome razlikuje Gotik od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu pop i RnB muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu.

Na ovom mestu moći ćete uživo da čujete najzvučnija imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim izvođačima, onda će Gotik postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Onome što vas na ovom mestu čeka nikako nećete moći da odolite, u Gotik ćete se zaljubiti na prvu posetu.

Gotik

Enterijer kluba Gotik

Ono što će vas takođe oduševiti jeste sam enterijer kluba, koji je veoma atraktivno i sa stilom uređen. Svaki vaš izlazak na ovo mesto učiniće nezaboravnim prijatno i ljubazno osoblje, koje je vam je konstantno na raspolaganju i učiniće sve kako biste se maksimalno opustili i uživali.

Činjenica je da su se arhitekte i vlasnici kluba Gotik potrudili da ovaj enterijer bude spreman za dobru zabavu, svetlosne efekte, karakteristične lasere sa kojima plovite uz muziku, eleganciju i atraktivne detalje i vizuelne efekte. Nećete zaboravite svoje slike iz noćnog provoda, a i vaši prijatelji će znati gde izaći kada saznaju gde ste bili.

Gotik

Radno vreme kluba Gotik

Radno vreme kluba je od 00h pa sve do 4 sata iza ponoći. Klub je kapaciteta od oko 500 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete. Za odličan provod i pravo uživanje u klubu Gotik uvek ima mesta.

Beograd noću je fenomenalan sa obe strane reke, a naša je sreća kada možemo da dočekamo zoru i novi dan u jednom vrhunskom raspoloženju i veselju kakav samo Beogradu priliči.

Protekla sezona bila je puna iznenađenja, a mi vam garantujemo da će i ovoga puta biti veoma uzbudljivo. Uverite se i sami zašto je Gotik omiljeno mesto za provod velikog broja ljubitelja kvalitetne zabave. Dobrodošli!

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Gotik

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Gotik

Mapa - Klub Gotik