• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Gotik je otvoren 2016. godine, a smešten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. 

U sred srede, ovaj klub je idealan i svojim kapacitetom da primi sve one koji žele da se provedu sa najdražim ljudima i skupe ekipu, drugarice i ortake, a da imaju zagarantovani komfor i udobnost.

Klub Gotik

Gotik rezervacije - online brzo i lako

Gotik klub je kapaciteta 500 ljudi, a ako uzmemo u obzir to da se radi o jednom od najposećenijih i najpopularnijih klubova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite Gotik rezervacije i tako obezbedite sebi mesto u klubu Gotik.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Gotik Beograd - zašto posetiti baš ovaj prestonički klub

Klub Gotik Beograd je mesto vrhunske zabave, sjajne atmosfere i dobro raspoloženih ljudi, pa nema sumnje da ovaj klub definitivno morate obići ukoliko smatrate da vam bilo šta od navedenog fali u životu. Svako ko je iskusio provod u Gotiku, kući je otišao sa najlepšim uspomenama i sa željom da se što pre ponovo vrati na neku ludu žurku koja se ovde organizuje.

Baš iz tih razloga, Beograd noću Gotik izdvaja kao jedan od najreprezentativnijih klubova te vrste u glavnom gradu, pa obavezno pogledajte zbog čega je ovo mesto među najpopularnijim u Beogradu.

Klub Gotik u Beogradu

Opis Gotik kluba koji razoružava

Klub Gotik se nalazi u velelepnom prostoru koji je uređen prema najmodernijim svetskim standardima i svim posetiocima omogućuje vrhunski ugođaj i ambijent. Osvetljenje u klubu i svetlosni efekti su nešto što dodatno doprinosi užitku, a energija koja vlada čitavim klubom iz sata u sat dodatno zagreva ionako vrelu atmosferu.

Enterijer kluba Gotik - ambijent koji će vas oduševiti

Ono što će vas takođe oduševiti jeste sam enterijer kluba, koji je veoma atraktivno i sa stilom uređen. Svaki vaš izlazak na ovo mesto učiniće nezaboravnim prijatno i ljubazno osoblje, koje je vam je konstantno na raspolaganju i učiniće sve kako biste se maksimalno opustili i uživali.

Činjenica je da su se arhitekte i vlasnici kluba Gotik potrudili da ovaj enterijer bude spreman za dobru zabavu, svetlosne efekte, karakteristične lasere sa kojima uživate uz muziku, eleganciju i atraktivne detalje i vizuelne efekte. Nećete zaboravite svoje slike iz noćnog provoda, a i vaši prijatelji će znati gde izaći kada saznaju gde ste bili.

Devojka u Gotik klubu

Šta se sluša na Gotiku - kvalitetna muzika koja se ne propušta!

Klub Gotik je vrlo brzo postao jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, a taj epitet već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje! Ono što umnogome razlikuje Gotik klub od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu pop i RnB muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu.

Na ovom mestu moći ćete uživo da čujete najzvučnija imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim izvođačima, onda će Gotik postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Onome što vas na ovom mestu čeka nikako nećete moći da odolite, a uz Gotik program ćete se zaljubiti već pri prvoj poseti.

Ko izlazi na Gotik - najbolja ekipa se okuplja baš ovde!

Klub Gotik je za veoma kratko vreme postao omiljeno mesto za izlazak brojnih Beograđana, ali i gostiju sa strane koji vole i umeju da uživaju u pravom klupskom provodu u prestonici. Gotik klub okuplja one najpoznatije gradske klabere i hedoniste koji znaju šta je provod i umeju kvalitetno da se provedu.

Gotik je pristanište za sve najlepše devojke i najzgodnije momke koji žele da budu viđeni i da se o njima priča. U klubu Gotik se organizuju najluđe žurke u gradu, stoga ne čudi što baš najbolje ekipe dolaze baš ovde da luduju do ranih jutarnjih časova.

Beogradski klub Gotik

Gotik klub Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Gotik lokacija se nalazi na jednom od najpopularnijih mesta za izlazak mnogih, a to je Beton Hala u opštini Stari grad. Adresa kluba je Karađorđeva 2-4, a pomenuta Gotik lokacija predstavlja savršeno mesto za sve iskusne klabere i one koji znaju kako kvalitetan provod treba da izgleda. 

Parking u blizini popularnog kluba Gotik

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni klub, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Gotik automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Ipak, s obzirom na to da znamo kako izgledaju i kako se završavaju izlasci u beogradskim klubovima, ukoliko ne nameravate da batalite čašicu to veče, onda zaboravite na vožnju, a do kluba vrlo lako možete stići i gradskim prevozom ili taksijem.

Gotik klub u Beogradu - radno vreme 

Kada je u pitanju Gotik radno vreme je od 00h pa sve do 4 sata iza ponoći. Klub je kapaciteta od oko 500 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete. Za odličan provod i pravo uživanje u klubu Gotik uvek ima mesta.

Gotik klub je fenomenalan sa obe strane reke, a naša je sreća kada možemo da dočekamo zoru i novi dan u jednom vrhunskom raspoloženju i veselju kakav samo Beogradu priliči.

Protekla sezona bila je puna iznenađenja, a mi vam garantujemo da će i ovoga puta biti veoma uzbudljivo. Uverite se i sami zašto je Gotik omiljeno mesto za provod velikog broja ljubitelja kvalitetne zabave. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Gotik
Average rating:  
 1 reviews
 by Nevena

Eksta muzika, top kokteli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gotik