• Bul. Vojvode Mišića 10
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 05:00h
  • House / R'n'B / Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Hangar Garden donosi fantastično iskustvo koje moraju probati svi koji su željni kvalitetnih provoda po ugledu na najpoznatije svetske klubove. Čeka vas extra avantura totalno na otvorenom koja će oduševiti sve koji preferiraju house, RnB, pop i folk muziku. Uz kvalitetan i raznovrstan program, kao i gostovanja stranih i domaćih DJ-eva i producenata, čeka vas zabava na otvorenom posle koje ništa više neće biti isto.

Klub se nalazi u Bulevaru Vojvode Mišića 10, u blizini Home Center, kapaciteta je do 500 ljudi i koncipiran je kao klub na otvorenom - open air club. Za sada je planirano da provodi po svetskom standardu budu petkom i subotom. Menadžment kluba je sve osmislio do detalja i za ekipu koja voli provode za pamćenje priredio vrhunsko uživanje koje će biti propraćeno prvoklasnim ozvučenjem i high class osvetljenjem. Klub Hangar Garden nudi jedno posebno iskustvo propraćeno najpozitivnijom energijom i vibracijama koje će vas uvek vraćati na ovo mesto na kom ćete doživite mnogo nezaboravnih žurki. Muzički program koji se ovde nudi je nešto najkvalitetnije što trenutno u ovom domenu postoji. Svaki vaš provod biće propraćen raznim iznenađenjima i uvek ćete moći da se nadate nečem novom i neobičnom, a to može samo klub Hangar Garden.

Klub Hangar Garden je mesto gde se okuplja urbana ekipa koja će imati priliku da doživi žurke na kojima bi pozavideli i viđeniji svetski ugostiteljski objekti ovog tipa koji su skroz na otvorenom. U zavisnosti od afiniteta moći ćete da rezevišete kožni separe, barske stolove i stolice i da se prepustite najpozitivnijoj atmosferi koja će vam raspoloženje držati na najvišem mogućem nivou sve do kraja večeri. Zagarantovano dobar provod koji klub Hangar Garden nudi biće propraćen uslugom na najvišem nivou i cenama koje su mile svakom džepu. Dođite da doživite najpozitivniju energiju, da se zabavite, uživate i upoznate ljude sličnih afiniteta koji će vam novom energijom obojiti svaki provod pod otvorenim nebom. Klub Hangar Garden vam donosi letnju avanturu koja je jedinstvena i neponovljiva, nemojte to propustiti!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Hangar Garden
Average rating:  
 1 reviews
 by NN

UUUU


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hangar Garden