• Bul. Vojvode Mišića 10
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 06:00h
  • Progressive / Psy Trance
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Hangar klub je urbano – underground, a ipak mesto za sve one koji žele nešto novo. Uz kvalitetan i raznovrstan program, kao i gostovanja stranih i domaćih DJ-eva i producenata, dočekaće vas izuzetan i sasvim drugačiji ambijent. Ovaj multifunkcionalni prostor se najčešće koristi za organizovanje najboljih elektronskih žurki u gradu.

Klub Hangar - brzo i lako do online rezervacija

Klub Hangar Beograd ima kapacitet 800 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od najpopularnijih klubova u Beogradu, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom klubu.

Kada je u pitanju klub Hangar Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Hangar

Sjajna elektronska muzika, ogroman izbor pića i žurka koja traje do ranih jutarnjih časova, upravo su sve ono što nudi Hangar. Omiljeno mesto za žurke za sve sladokusce elektronske muzike i činjenica da se o najluđem provodu u klubu Hangar govori nedeljama najbolja su preporuka na pitanje zašto izaći u Hangar.

Za atmosferu u klubu Hangar, biće zaduženi zabavljači, animatori, umetnici, i naravno, igračice, igrači, promoterke i promoteri raznih vrsta umetnosti, kao i brendova. Što se tiče zvuka, klub Hangar se potrudio da postavi neke nove standarde na domaćoj trance sceni, tako da će audio - vizuelni doživljaj biti kompletan i neponovljiv.

Audio-vizuelni doživljaj sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a očekuje vas i veliki broj vizuelnih efekata: 3D laseri, dim mašine, roto glave, skeneri, dva video bim-a, fluoro dekoracije i još mnogo toga što čini jedan dobar klub elektronske muzike.

Hangar Beograd - spoj urbanog i undergrounda

Iako Hangar Beograd već nekoliko godina privlači pažnju javnosti i svojim gostima pruža lude i nezaborvane žurke koje su spoj urbanog i undergrounda u noćnom provodu, uspehu ovog kluba u velikoj meri doprinosi prostor koji može da primi ogroman broj ljudi.

Enterijer kluba Hangar

Čitava površina lokala koja iznosi čak 500 m/2 i kapaciteta je oko 800 ljudi, spremna je za najbolji provod u gradu. Pored fenomenalnog podijuma za igru tu su i barski stolovi za ekipu koja više voli da đuska sa strane. Hangar klub Beograd je mesto kojem se svi vraćaju zbog nezaboravnog iskustva i ludih žurki. Samo ćemo vam reći - očekuje vas mnogo iznenađenja.

Hangar klub Beograd - elektro scena na visokom nivou

Klub Hangar prepoznatljiv je isključivo po kvalitetnoj Electro, Progressive-Trance i Psy-Trance muzici, kao i sjajnim Dj setovima. Electro muzika je jedan od žanrova koji se najviše pušta na velikim festivalima kao što je npr. TomorrowLand, Ultra Music Fest, Electric Daisy Carnival... Neki od Electro izvođača su Steve Aoki, Hardwell, David Guetta, Fedde le Grand...

Za one koji su manje upoznati sa pravcima muzike, približićemo umetnike DJ Tiestu i Paul Van Dyk-a i Armin Van Buuren-a kao predstavnike Trance muzike. Za one sa malo bržim mixom, najpoznatiji autori Psy-Trance su Infected Mushroom, Astrix…

Ko izlazi u Hangar klub

Pravo mesto za sve ljubitelje elektronske muzike i sve one koji žele da iskuse provod obojen psy-trance i progressive zvucima. Hangar klub nudi nezaboravne trenutke u prostoru stvorenom za maksimalno uživanje i ludu žurku. Ako tražite kvalitetan provod, onda je klub Hangar pravo mesto za Vas!

Lokacija - luka Hangar Beograd

Klub Hangar se nalazi u ulici Bulevar Vojvode Mišića 10, tačnije na Beogradskom sajmu, preko puta zgrade BIGZ- a. Smešten na poznatoj i atraktivnoj lokaciju, poznatoj svim ljubiteljima klubova u Beogradu, kao mesto koje nudi odličan provod, luka Hangar Beograd jedan je od najboljih noćnih klubova u prestonici.

Parking kluba Hangar

Ukoliko planirate da do vašeg omiljenog kluba dođete svojim automobilom, nema razloga za brigu. Velika prednost kluba Hangar je ogroman besplatana parking za goste lokala, na kojem ćete uvek naći slobodno parking-mesto. Takođe, pored sopstvenog prevoza, opcija je da dođete i gradskim prevozom ili taksijem.

Radno vreme kluba Hangar

Hangar klub Beograd radi od 22:00h pa sve do 06:00h iza ponoći. U tom periodu, možete da iskusite ovo neverovatno urbano mesto, a pored pristupačnih cena, kvalitetne muzike i dobre energije, klub Hangar nudi zagarantovano dobar provod.

U susret još jednoj nezapamćenoj i uzbudljivoj klupskoj sezoni, koja iznova postavlja nove standarde na domaćoj klupskoj i trance sceni, ne propustite priliku da posetite klub Hangar i osetite pravi elektronski bit.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Hangar
Average rating:  
 1 reviews
 by Bojana

Pamtim dobre zurke u Hangaru


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hangar