• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Heaven je lociran na adresi Sajamski kej bb, u samom srcu Beograda, kod Beogradskog sajma. Radno vreme kluba Heaven je od 23h do 05h, kapacitet  je oko 800 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja.

Pri samom ulasku u klub biće vam jasno da je uloženo mnogo truda i sredstava, da se vodilo računa o svakom detalju. Klub je arhitektonski tako osmišljen da loše mesto jednostavno ne postoji, i uvek možete biti u samom centru dešavanja. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje ili barski sto.

Provodi na ovom splavu lako će postati najvažnije i najlepše priče vašeg života, treba samo da se prepustite i uživate u svemu što se ovde nudi. Pop i Folk note obeležiće predstojeću zimu. Pozitivna energija koja ovde vlada zavešće vas zauvek.

Renomirani beogradski izvođači poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske.

Klub Heaven potpuno je prilagođen vašem maksimalnom uživanju, sa više nego pristupačnim cenama, jedinstvenim ambijentom, sjajnom lokacijom i naravno, perfektnom klupskom atmosferom.

Raznovrsna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića na splavu se podrazumeva, a preporučujemo da obavezno probate i neke od osvežavajućih koktela koje klub Heaven nudi.

Vrhunska usluga, profesionalno osoblje koje postupa sa gostima po ugledu na najviše standarde ugostiteljstva učiniće vaš boravak na ovom splavu prijatnim i nezaboravnim. Ne oklevajte mnogo, posetite klub Heaven i uživajte u sjajnom provodu i fantastičnoj usluzi.

Ono što je bitno je da gosti kluba Heaven neće plaćati parking, već će im sam klub platiti.

Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život klub Heaven treba da postane vaša nezaobilazna destinacija. Provedite se uz najlepše Beograđanke, koje izgledaju kao da su sa modne piste sišle pravo na klub Heaven. Najatraktivniji provod ove zime odvijaće se upravo ovde! Na vama je da proverite zašto.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Heaven
Average rating:  
 1 reviews
 by slavica

pamtim jako dobre zurke ovde


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Heaven