• Karađorđeva 9
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / House
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub InBox otvara svoja vrata u ulici Karađorđeva 9 i dobija novo, preuređeno ime.

Jedan od omiljenih klupskih prostora Beograđana sa dugom tradicijom kvalitetnih noćnih provoda dobio je novo ruho i pompezno najavljuje predstojeću zimsku sezonu.
U boemskoj zoni Beograda, na mestu gde se nekada nalazio čuveni Box, otvorio se klub InBox koji će nastaviti misiju slavnih prethodnika!

Za vrlo kratko vreme, nakon otvaranja InBox je uspeo da postane „must be“ mesto u gradu, sa najvećim clubberima Beograda. Klub InBox okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Uz sve to, u šanku su barmeni koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom ugostiti sve klabere željne fenomenalnog izlaska.

Enterijer kluba je preuređen, sa mnogo luksuznih detalja i upečatljivog, svojevrsnog specifičnog dizajna, što ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli.
Unutar kluba dominira puno osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, što InBox-u daje poseban šmek i dozu originalnosti. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. U klubu InBox možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, politika kluba InBox više glasi da – “ovaj prostor ne čini enterijer, muzika, osoblje – dušu ovog lokala čine njegovi gosti”. Tako da, kada se okupe veseli gosti u ovom fenomenalnom zdanju noćnog života, sama atmosfera i nesvakidašnji provod stavlja enterijer na drugo mesto.
Unutar InBoxa nalazi se veliki broj separea, visokih sedenja i naravno barskih stolova. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje do kasno u noć.

Klub InBox ima sve ono što dolikuje jednom mainstream klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

Na programu otvaranja kluba su VIP žurke za prijatelje i goste, a noći će vam ulepšati pevač Oliver Stoiljković koji je u proteklih nekoliko godina obeležio vikende baš u Karađorđevoj 9, kao i na splavu Sindikat u novoj kreaciji iste ekipe koja se potrudila i za stvaranje kluba InBox u Beogradu. Oliver Stoiljković će, kao i uvek, predstaviti na najbolji mogući način svoj širok repertoar pop i rock hitova, zbog kojih su njegovi nastupi najviše i posećeni u klubu InBox.
Za Dj pultom novog kluba rezidenti su Gagi Kabadajić, Pedja Stanković i Ura koji vam pružaju nesvakidašnji provod.

Ove sezone klub InBox je za svoje goste pripremio i specijalna gostovanja i nastupe poznatih pop izvođača i grupa. Klub InBox uglavnom okuplja stariju klijentelu i ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub InBox
Average rating:  
 1 reviews
 by Bratislav

Koja nostalgija....


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub InBox