• Ada Ciganlija, lokal br. 15
    Beograd, Čukarica
  • 18:00h - 23:30h
  • House / R'n'B / Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Just Vanilla. Belo kao vanila, klub Just Vanilla stvoren je za ljude koji vole luksuz i komfort.  Ovaj multifunkcionalni objekat nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Smešten na plaži beogradskog kupališta Ade Ciganlije, u lokalu broj 15.

Od samog otvaranja, klub Just Vanilla je postao idealno mesto kako za relaksaciju tokom dana, tako i za odličan noćni provod.
Prijatan ambijent kluba privući ce sve ljude koji su raspoloženi za dnevno uživanje na Adi tokom vrelih letnjih meseci. Ovde takođe imate u ponudi i meni restorana, koji je zadužen za hranu. Naravno, podrazumeva se i velika ponuda raznovrsnih pića, kafi i odličnih koktela, izbor je na vama.

Pored kluba Just Vanilla nalazi se teren za odbojku i košarku, a tokom dana lokal može da primi i do 1.000 ljudi, a uveče malo manje, jer se zatvara deo na plaži.

U modernom i elegantnom enterijeru kluba Just Vanilla preovlađuje naravno, čista bela boja. Fenomenalan, a istovremeno veoma jednostavan dizajn, pun je pogodak za ovakvu vrstu objekta.

Kad padne noć, klub Just Vanilla postaje mesto najluđeg provoda. U večernjim satima, dočekaće vas veselo okruženje i nezaboravna žurka, a luksuzan ambijent i odlična muzika zaslužni su za pozitivne utiske koje sa sobom ponesu svi gosti.

Raznovrsna muzika zadovoljiće svačiji ukus. Tokom dana DJ pušta house muziku, a uveče se organizuju žive svirke. Zato ne propustite ovo sjajno mesto kada ste u potrazi za dobrim provodom.

Svi koji su posetili klub Just Vanilla prijatno su iznenađeni enterijerom i atmosferom koja ovde vlada. Nemojte više sumnjati, dođite i uverite se i sami!

Na ovom mestu možete sresti gotovo sve generacije. Klub Just Vanilla je odlično uređen klub, sa dosta ukusa, na kome se okuplja odabrana ekipa, pa možete biti uvereni da odavde nećete izaći razočarani. Ne propustite da se uverite u to sami i svratite u ovaj neponovljivi klub na Adi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Just Vanilla
Average rating:  
 1 reviews
 by katja

svaki put nas dj odusevi


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Just Vanilla