• Terazije 25
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Kasina Bar se sada zove Klub Kasina by Community, najbolji je klub za “živu muziku” u Beogradu i smešten je u najfrekventnijem delu Beograda, pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme. Svoju reputaciju, brend i stalne goste klub Kasina je stekla kao pivnica, što je do skoro i bila, dok sada predstavlja izuzetno moderan klub velike posećenosti.

Shodno željama gostiju i sve većoj atraktivnosti ovaj prelepi kutak Beograda prilagođen je modernim tokovima, kroz renoviranje i modernizovanje prostora. Enterijer je preuređen tako da je delimično sačuvan prvobitni duh ovog mesta, odnosno zadržavanjem starih slika Beograda i sada već tradicionalnim služenjem točenog piva Casina ovde je očuvana autentičnost i tradicija.

Svake večeri se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati izvođači, tako da klub Kasina predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona, kao što su Nina Badrić, Van Gogh, Toni Cetinski, Crvena jabuka, Boris Novković, Jelena Rozga, Marinko Madžgalj, i mnogi drugi.

Klub Kasina je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvnrednu muziku i popiju po koju. Plafoni su jako visoki, a klub izuzetno prostran, stoga nije preterano zagušljivo, bez obzira na konstantnu veliku posećenost i zagrejanu atmosferu.

Što se ''dres koda'' tiče ne možete ući u trenerkama i sportskim patikama, neophodno je poluelegantno ili elegantno oblačenje, odnosno pristojno za ovakav tip zabave. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da je usluga na izuzetno visokom nivou, da je osoblje kluba Kasina uvek prijatno i rado spremno da vas usluži. Jesen u klubu Kasina na Terazijama nije nikada bolje zvučala! Dodjite i otkrijte zašto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Kasina Bar