• Triše Kaclerovića 29
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 00:00h (sredom, četvrtkom i vikendom do 04h)
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Kodeks nalazi se na Voždovcu u ulici Triše Kaclerovića 29 i predstavlja pravo osveženje beogradskog noćnog provoda.

Ovaj izvanredni klub karakteriše prelep enterijer, pažljivo birana muzika, kao i redovni gosti, koji svoj izlazak ne mogu da zamisle bez posete kluba Kodeks.

U klubu Kodeks vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje koje vas sa osmehom pozdravlja. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za klub Kodeks i zbog toga mu se gosti redovno vraćaju.

Klub Kodeks radi svakog dana od 8 ujutru do ponoći, a sredom, četvrtkom i vikendom do čak četiri časa iza ponoći. Moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova sa svojim prijateljima, ne misleći na vreme.

Što se muzike tiče, žanrovsko usmerenje kluba Kodeks jeste na pop i folk muziku. Možete uživati na živim nastupa veoma kvalitetnih bendova, izvođača i velikih profesionalaca, koji itekako znaju da vas pogode pesmom pravo u srce.

Repertoar u klubu Kodeks se prilagođava strukturi gostiju, tako da je atmosfera uvek za pamćenje. Kodeks jednostavni radi za vas i vašu dušu, a osoblje kluba se trudi da svaki svoj provod pamtite do narednog dolaska.

Sam ambijent kluba Kodeks je izuzetno prijatan i odiše pozitivnom i veselom energijom. Klub raspolaže separeima, visokim stolovima, kao i niskim koji poseduju i udobna mesta za sedenje, pogodna za kratak predah između numera.
Koje god mesto unutar lokala da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja,
Čitav enterijer u crvenoj boji koja dominira, odaje utisak elegancije i sofisticiranosti.

Klub Kodeks predstavlja mesto polu-zatvorenog koncepta i kapaciteta je oko 250 ljudi. Ponuda pića u klubu Kodeks je izuzetno velika, a cene su prilično korektne.
Kodeks će uskoro postati glavno mesto noćnog provoda u Beogradu, zato obavezno morate da ga posetite i budete deo ove sjajne ekipe, energije i najbolje zabave u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Kodeks
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Kodeks