• Kneza Miloša 77
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bašta Lava Bara se nalazi u ulici Kneza Miloša 77. Kada uđete u baštu Lava Bara imaćete utisak kao da ste kroz čarobno ogledalo stigli na mesto iz mašte.

Dovoljan vam je samo jedan korak da bi ste se iz ulice Kneza Miloša, iz "brzog" i "nervoznog" Beograda, odjednom našli u najskrovitijem kutku Mediterana...  Vernost gostiju koji se iznova i iznova uvek ponovo vraćaju govori o uspehu bašte Lava Bara u toj nameri.

Mnogi koji po prvi put ulaze u baštu Lava Bara kažu da nisu mogli da očekuju niti da se nadaju takvoj oazi mira u samom srcu Beograda.  Bašta Lava Bara je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanom Beograda.

Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate jer bašta Lava Bara nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte.

I u večernjim satima bašta Lava Bara za svoje goste nudi sjajnu zabavu, koja će vas napuniti pozitivnom energijom i navesti da se ponovo vratite na ovo sjajno mesto. Svi istinski ljubitelji house muzike dobili su svoju oazu.

Osoblje koje radi u bašti Lava Bara će dodatno obogatiti i ulepšati svaki trenutak, koji želite da u najboljem društvu, provedete baš na ovom mestu. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete  bašti Lava Bara osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate. U bašti Lava Bara volećete sve, pa tako i cene koje su bez preterivanja najbolji prijatelj vašeg džepa.

Bašta Lava Bara je moderno uređen i kao takav uklopljen u urbani stil života. Ovo je idealno mesto za urbane ekipe, koje prate trendove i koje vole da izlaze na mesta koja su osmišljena u mondenskom duhu, upravo je takva i bašta Lava Bara.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Lava Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by aleksa

Top !!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Lava Bar