• Cara Dušana 13
    Beograd, Stari grad
  • 21:00h - 02:00h (četvrtkom i vikendom do 04:00h)
  • Pop / Rock / Funk / House / Disco
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Lavirint se nalazi u srcu Dorćola, u ulici Cara Dušana 13, u najužem centru Beograda, a sa sasvim dovoljno mesta za parking i blizu svakog stajalista noćnog prevoza. Sređen je kao lavirint urbanog i rokerskog, glamuroznog i sasvim opuštenog karaktera, uz vrhunsku tonsku i svetlosnu opremu- podseća na najgotivniji britanski pab, ali i na uberkul noćni klub. Ovde možete da dođete na  jutarnju kafu, ostanete na popodnevnom pivu i završte veče u fantastičnom provodu do zore.

Klub Lavirint ima bogat izbor pića, među kojima se izdvaja domaće neindustrijsko pivo iz valjevske pivare Medved, u koje će se svaki pivopija zaljubiti na prvi gutljaj,a koje se toči po totalno simboličnoj ceni! Osoblje je sastavljeno od ljudi koji će, osim besprekorne usluge, svojim pozitivnim vajbom učiniti da se osećate kao domaći.

Ovo je mesto koje okuplja urbanu ekipu koja zna šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Zbog toga je u klubu Lavirint program živih svirki baziran na rock, funk, house, disco i pop muzici smenjuje po danima, uz pratnju najboljih rok Dj-eva koji će vas držati na nogama do jutra! Bendovi koji ovde nastupaju dugogodišnji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak.

Osim live nastupa tu su i razne tematske žurke, seksi latino večeri, najekskluzivnije karaoke u gradu, takmičenja demo bendova, pivsko veče i gomila akcija i koncertnih iznenađenja! Klub je takođe dostupan za vase privatne, korporacijske i druge proslave, uz kompletno osoblje i tehniku na raspolaganju.

Klub Lavirint radi svih sedam dana u nedelji - ponedeljkom,utorkom,sredom i nedeljom od 21 do 02h, i četvrtkom,petkom i subotom od 21 do 04h. Kapacitet kluba je oko 200 ljudi, pa rezervišete sto ili separe da bi bili sigurni da upadate!  Ako želite opušten provod uz odličnu cirku i ekipu u klubu, ovo je Lavirint u kome ćete se nepovratno izgubiti i uzivati svakog sekunda u tome!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Lavirint
Average rating:  
 1 reviews
 by Zarija

Top!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Lavirint