• Lomina 14
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 06:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Light Bar Kod Teče nalazi se na adresi Lomina 14 i predstavlja odlično mesto za provod svih istinskih ljubitelja pop/folk muzike. Ovaj ugodan i prijatan klub otvoren je za vas od 23h pa sve do 6h iza ponoći, pa smo sigurni da ćete na ovom mestu dočekati najluđe zore.

Noćni provod u klubu Light Bar Kod Teče ogleda se u nezaboravnim živim svirkama. Gostovanja poznatih izvođača su redovna i u ovom klubu nastupaju neka od najpoznatijih imena beogradskog noćnog života. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite barski sto, visoko ili nisko sedenje ili, pak, separe. Usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod. Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Light Bar Kod Teče. On je tu da vam predstavi najlepšu i najveseliju stranu Beograda i u njega ćete se nesumnjivo zaljubiti već prilikom prve posete.

Ukoliko ste tražili savršeno mesto za vaš provod, upravo ste ga našli - klub Light Bar Kod Teče ponudiće vam nezaboravne noći uz najkvalitetnije izvođače domaće muzičke scene, a na vama je samo da ne propustite najbolju zabavu! Dobrodošli!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Light Bar Kod Teče
Average rating:  
 1 reviews
 by Joca

Odlicne svirke su bile!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Light Bar Kod Teče