• Viline Vode 5
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / Folk
  • 1000 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Lobby 777 lociran je u ulici Viline Vode br. Ovaj klub se nalazi nedaleko od samog centra grada, na lokaciji gde ima dovoljno mesta, upravo zbog kvadrature i količine ljudi koje može da primi, a u pitanju je 1.000 ljudi.

Klub Lobby 777 predstavlja spoj savremenog i tradicionalnog, na nov, zanimljiv i atraktivan način. Ovaj fascinantan klub, ponudiće vam najkvalitetniju uslugu u Beogradu, u skladu sa vodećim svetskim tredovima u koje su uvedeni tradicionalni elementi iz oblasti kulinarstva i industrije zabave.

Klub Lobby 777, sastoji se od restorana domaće kuhinje sa velikom baštom i kluba koji je namenjen ljubiteljima noćnog života. A noć u Lobby-u je ono što treba da iskusite!

Ovaj lokal nudi takođe i dnevno-večernju varijantu u restoranu, pod nazivom Lobby raj.
Uz taktove lagane muzike možete se prepustiti gastronomskoj čaroliji koju stvaraju izuzetni i stručni kuvari Lobby-a, dok ispijate uzbudljiva pića profesionalnih barmena.

Ovaj klub se sastoji iz dva nivoa. Sam ambijent kluba Lobby 777 je izuzetno prijatan, a odiše izuzetno pozitivnom energijom. Oko celog kluba prostiru se udobni separei, dok centralni deo zauzimaju stolovi. Arhitektonski sklop kluba dozvoljava da uvek budete u centru dešavanja, koje god mesto izaberete za svoj provod, koji je u klubu Lobby 777 potpuno zagarantovan. Ovde nastupaju najpoznatija imena muzičke industrije, s’toga nema sumnje da će vaša žurka proći bez fenomenalnih utisaka.

Unutrašnjost, odnosno zidovi kluba su urađeni u cigli i kamenu, što odaje utisak elegancije ali urbanog izgleda. Ono što je bitno, jeste da upravo ti materijali pomažu najboljem ozvučenju u koje ćete se uveriti tek kad posetite klub Lobby 777.

U klubu Lobby 777, veoma su ponosni na nacionalni Meni, koji ne postoji u ponudama drugih restorana, kao i na ambijent koji vam pruža mogućnost za potpuno uživanje i organizovanje poslovnih ručkova.

Najkvalitetniji klupski muzički program i vrhunski kvalitet zvuka, pomeriće standarde urbanog spektakla i provoda u Beogradu, samo u klubu Lobby 777.

Uverite se da je Lobby 777 ušuškani komad raja usred Beograda, idealan za beg od gradske gužve, gde će vas uvek dočekati sa osmehom i prigrliti dobrodošlicom.

A ko jednom uđe u ovaj raj, uvek mu se vraća.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Lobby 777
Average rating:  
 1 reviews
 by andrija

Najjaci provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Lobby 777