• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Magacin (ex Gotik)  je ekskluzivan noćni klub smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Gotik, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. 

U sred srede, ovaj klub je idealan i svojim kapacitetom da primi sve one koji žele da se provedu sa najdražim ljudima i skupe ekipu, drugarice i ortake, a da imaju zagarantovani komfor i udobnost.

Magacin rezervacije - online brzo i lako

Magacin klub je kapaciteta 500 ljudi, a ako uzmemo u obzir to da se radi o jednom od najposećenijih i najpopularnijih klubova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervacije i tako obezbedite sebi mesto u klubu Magacin.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Magacin Beograd - zašto posetiti baš ovaj prestonički klub

Klub Magacin Beograd je mesto vrhunske zabave, sjajne atmosfere i dobro raspoloženih ljudi, pa nema sumnje da ovaj klub definitivno morate obići ukoliko smatrate da vam bilo šta od navedenog fali u životu. Svako ko je iskusio provod u Magacinu, kući je otišao sa najlepšim uspomenama i sa željom da se što pre ponovo vrati na neku ludu žurku koja se ovde organizuje.

Baš iz tih razloga, Beograd noću Magacin izdvaja kao jedan od najreprezentativnijih klubova te vrste u glavnom gradu, pa obavezno pogledajte zbog čega je ovo mesto među najpopularnijim u Beogradu.

Opis Magacin kluba koji razoružava

Klub Magacin se nalazi u velelepnom prostoru koji je uređen prema najmodernijim svetskim standardima i svim posetiocima omogućuje vrhunski ugođaj i ambijent. Osvetljenje u klubu i svetlosni efekti su nešto što dodatno doprinosi užitku, a energija koja vlada čitavim klubom iz sata u sat dodatno zagreva ionako vrelu atmosferu.

Enterijer kluba Magacin - ambijent koji će vas oduševiti

Ono što će vas takođe oduševiti jeste sam enterijer kluba, koji je veoma atraktivno i sa stilom uređen. Svaki vaš izlazak na ovo mesto učiniće nezaboravnim prijatno i ljubazno osoblje, koje je vam je konstantno na raspolaganju i učiniće sve kako biste se maksimalno opustili i uživali.

Činjenica je da su se arhitekte i vlasnici kluba Magacin potrudili da ovaj enterijer bude spreman za dobru zabavu, svetlosne efekte, karakteristične lasere sa kojima uživate uz muziku, eleganciju i atraktivne detalje i vizuelne efekte. Nećete zaboravite svoje slike iz noćnog provoda, a i vaši prijatelji će znati gde izaći kada saznaju gde ste bili.

Šta se sluša u Magacinu - kvalitetna muzika koja se ne propušta!

Klub Magacin je vrlo brzo postao jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, a taj epitet već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje! Ono što umnogome razlikuje Magacin klub od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu pop i folk muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu.

Na ovom mestu moći ćete uživo da čujete najzvučnija imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim izvođačima, onda će Magacin postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Onome što vas na ovom mestu čeka nikako nećete moći da odolite, a uz Magacin program ćete se zaljubiti već pri prvoj poseti.

Ko izlazi u Magacin - najbolja ekipa se okuplja baš ovde!

Klub Magacin je za veoma kratko vreme postao omiljeno mesto za izlazak brojnih Beograđana, ali i gostiju sa strane koji vole i umeju da uživaju u pravom klupskom provodu u prestonici. Magacin klub okuplja one najpoznatije gradske klabere i hedoniste koji znaju šta je provod i umeju kvalitetno da se provedu.

Magacin je pristanište za sve najlepše devojke i najzgodnije momke koji žele da budu viđeni i da se o njima priča. U klubu Magacin se organizuju najluđe žurke u gradu, stoga ne čudi što baš najbolje ekipe dolaze baš ovde da luduju do ranih jutarnjih časova.

Magacin klub Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Gotik lokacija se nalazi na jednom od najpopularnijih mesta za izlazak mnogih, a to je Beton Hala u opštini Stari grad. Adresa kluba je Karađorđeva 2-4, a pomenuta Magacin lokacija predstavlja savršeno mesto za sve iskusne klabere i one koji znaju kako kvalitetan provod treba da izgleda. 

Parking u blizini popularnog kluba Magacin

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni klub, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Magacin automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Ipak, s obzirom na to da znamo kako izgledaju i kako se završavaju izlasci u beogradskim klubovima, ukoliko ne nameravate da batalite čašicu to veče, onda zaboravite na vožnju, a do kluba vrlo lako možete stići i gradskim prevozom ili taksijem.

Magacin klub u Beogradu - radno vreme 

Kada je u pitanju Magacin radno vreme je od 23h pa sve do 4 sata iza ponoći. Klub je kapaciteta od oko 500 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete. Za odličan provod i pravo uživanje u klubu Magacin uvek ima mesta.

Magacin klub je fenomenalan sa obe strane reke, a naša je sreća kada možemo da dočekamo zoru i novi dan u jednom vrhunskom raspoloženju i veselju kakav samo Beogradu priliči.

Protekla sezona bila je puna iznenađenja, a mi vam garantujemo da će i ovoga puta biti veoma uzbudljivo. Uverite se i sami zašto je Magacin omiljeno mesto za provod velikog broja ljubitelja kvalitetne zabave. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Magacin
Average rating:  
 4 reviews
 by Helena

Jedva cekamo otvaranje! Obozavamo Sasu Kovacevica!

 by Filip

Lokacija je super!
Vidimo se na otvaranju!

 by Kole

Nova sezona ??????
Ocekujemo najbolji provod!

 by David

Nekada se zivelo lepo..


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Magacin