• Jovanke Radaković 80
    Beograd, Mirijevo, Palilula
  • 23:00h - 05:00h
  • Gypsy / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Magic Diamond je potpuno nov klub koji će značajno doprineti noćnom životu prestonice. Klub Magic Diamond, nalazi se u ulici Jovanke Radaković 80 u Mirijevu i pravo je mesto za sve prave ljubitelje romske muzike i vrele atmosfere koja se “ne gasi” do ranih jutarnjih časova.

Magic Diamond rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete Magic Diamond klub. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom popularnom prestoničkom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Magic Diamond klub

Ovo mesto brzo postaće omiljeno mesto za izlazak svih ljubitelja kafanskog provoda. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne momente klub Magic Diamond otvara svoja vrata. Novo mesto postaće vaše omiljena destinacija za stvaranje novih uspomena i prelepih trenutaka za pamćenje, mesto kome pripadate, kome se vraćate da tu podelite sve ono što vas raduje i što vas rastužuje.

Opis Magic Diamond kluba koji vredi posetiti

Klub Magic Diamond je odlično mesto u gradu sa sjajnom atmosferom, a kapaciteta je 150 ljudi. Ovaj klub je pravi izbor za sve ljubitelje egzotične atmosfere i provoda koji traje do ranih jutarnjih časova.

Enterijer kluba Magic Diamond

Svojim specifičnim enterijerom klub Magic Diamond razlikovaće se od drugih klubova, a ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da se osećate kao kod kuće i da stalno želite da se vratite.

Ambijent je potpuno uređen u duhu španije, sa pregršt motiva u španskom i romskom duhu, koji dodatno čine atmosferu ugodnijom. Poželećete da ovde stalno svraćate, s obzirom da će vas već sa prvom posetom ovaj klub potpuno očarati.

Muzika koja se sluša u Magic Diamond klub

Svi gosti novog kluba Magic Diamond moći će da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. Na repertoaru je najbolja romska i folk muzika i hitovi koji su garant vrhunske atmosfere i pravog provoda.

Opšte je poznato da se uz dobru atmosferu i odličnu muziku prijateljstva lako stvaraju i rešavaju sve eventualne nesuglasice. Klub Magic Diamond će zato postati mesto najboljeg provoda u gradu, gde ljudi uđu ne poznajući nikoga, a izađu sa četiri kuma.

Magic Diamond Beograd - lokacija na kojoj se nalazi klub

Klub Magic Diamond se nalazi na Mirijevu, opština Palilula. Smešten je u ulici Jovanke Radaković 80, a svi Beograđani, ali i gosti sa strane koji žele da iskuse odličan provod u vrhunskom ambijentu su i više nego dobrodošli.

Klub Magic Diamond - parking kod kluba

Ako odlučite da posetite ovaj klub sopstvenim automobilom parking kod Magic Diamond-a možete pronaći u neposrednoj blizini kluba. Ipak, s obzirom na to da znamo kako izgledaju i kako se završavaju izlasci u beogradskim klubovima, ukoliko ne nameravate da batalite čašicu to veče, onda zaboravite na vožnju, a do kluba vrlo lako možete stići i gradskim prevozom ili taksijem.

Magic Diamond radno vreme

Kada je u pitanju klub Magic Diamond radno vreme je od 23:00h pa sve do 5 sati ujutru. Sasvim dovoljno vremena za savršen provod uz najbolju muziku, vrhunsko piće i atraktivne igračice koje će začiniti vaš boravak u klubu. 

Za nezaboravan provod kojem će posebno doprineti sve čari španske i romske muzike, igre, ali i ambijenta, posetite Magic Diamond klub. Dođite i uverite se zašto je ovaj klub pravo mesto za sve one željne istinskog uživanja u noćnom klubu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Magic Diamond
Average rating:  
 1 reviews
 by danijela1

Lepo smo se provodili ovde, fino mesto, ljubazni ugostitelji, sve pohvale


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Magic Diamond