• Jovanke Radaković 80
    Beograd, Mirijevo, Palilula
  • 23:00h - 05:00h
  • Gypsy / Folk
  • 150 Ljudi

Program kluba

NEDELJA 21. Jul
Diamond Bend

UTORAK 23. Jul
Ivan Kurtić, Diamond bend i Mimi Tankosić

SREDA 24. Jul
Diamond Bend

ČETVRTAK 25. Jul
Marko Šabanović

PETAK 26. Jul
Diamond Bend

SUBOTA 27. Jul
Diamond Bend

Magic Diamond je potpuno nov klub koji će značajno doprineti noćnom životu prestonice. Klub Magic Diamond, nalazi se u ulici Jovanke Radaković 80 u Mirijevu i pravo je mesto za sve prave ljubitelje romske muzike i vrele atmosfere koja se “ne gasi” do ranih jutarnjih časova.

Magic Diamond rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete Magic Diamond klub. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom popularnom prestoničkom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Magic Diamond klub

Ovo mesto brzo postaće omiljeno mesto za izlazak svih ljubitelja kafanskog provoda. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne momente klub Magic Diamond otvara svoja vrata. Novo mesto postaće vaše omiljena destinacija za stvaranje novih uspomena i prelepih trenutaka za pamćenje, mesto kome pripadate, kome se vraćate da tu podelite sve ono što vas raduje i što vas rastužuje.

Opis Magic Diamond kluba koji vredi posetiti

Klub Magic Diamond je odlično mesto u gradu sa sjajnom atmosferom, a kapaciteta je 150 ljudi. Ovaj klub je pravi izbor za sve ljubitelje egzotične atmosfere i provoda koji traje do ranih jutarnjih časova.

Enterijer kluba Magic Diamond

Svojim specifičnim enterijerom klub Magic Diamond razlikovaće se od drugih klubova, a ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da se osećate kao kod kuće i da stalno želite da se vratite.

Ambijent je potpuno uređen u duhu španije, sa pregršt motiva u španskom i romskom duhu, koji dodatno čine atmosferu ugodnijom. Poželećete da ovde stalno svraćate, s obzirom da će vas već sa prvom posetom ovaj klub potpuno očarati.

Muzika koja se sluša u Magic Diamond klub

Svi gosti novog kluba Magic Diamond moći će da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. Na repertoaru je najbolja romska i folk muzika i hitovi koji su garant vrhunske atmosfere i pravog provoda.

Opšte je poznato da se uz dobru atmosferu i odličnu muziku prijateljstva lako stvaraju i rešavaju sve eventualne nesuglasice. Klub Magic Diamond će zato postati mesto najboljeg provoda u gradu, gde ljudi uđu ne poznajući nikoga, a izađu sa četiri kuma.

Magic Diamond Beograd - lokacija na kojoj se nalazi klub

Klub Magic Diamond se nalazi na Mirijevu, opština Palilula. Smešten je u ulici Jovanke Radaković 80, a svi Beograđani, ali i gosti sa strane koji žele da iskuse odličan provod u vrhunskom ambijentu su i više nego dobrodošli.

Klub Magic Diamond - parking kod kluba

Ako odlučite da posetite ovaj klub sopstvenim automobilom parking kod Magic Diamond-a možete pronaći u neposrednoj blizini kluba. Ipak, s obzirom na to da znamo kako izgledaju i kako se završavaju izlasci u beogradskim klubovima, ukoliko ne nameravate da batalite čašicu to veče, onda zaboravite na vožnju, a do kluba vrlo lako možete stići i gradskim prevozom ili taksijem.

Magic Diamond radno vreme

Kada je u pitanju klub Magic Diamond radno vreme je od 23:00h pa sve do 5 sati ujutru. Sasvim dovoljno vremena za savršen provod uz najbolju muziku, vrhunsko piće i atraktivne igračice koje će začiniti vaš boravak u klubu. 

Za nezaboravan provod kojem će posebno doprineti sve čari španske i romske muzike, igre, ali i ambijenta, posetite Magic Diamond klub. Dođite i uverite se zašto je ovaj klub pravo mesto za sve one željne istinskog uživanja u noćnom klubu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Magic Diamond