• Nemanjina 4
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 08:00h (vikendom od 22:00h do 10:00h)
  • House / R'n'B / Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Medellin and Light Bar nalazi se u Nemanjinoj 4, u samom centru grada. Sastoji se od kafe dela Medellin i Light Bara, a ukupan kapacitet je 150 ljudi. I to po principu da u sam kafe Medellin može da stane oko 50 ljudi, a u Light Bar 100 ljudi.

Kafe Medellin radi svakim danom u nedelji kao kafić od 8h do 16h i kao klub od 22h do 8h. Kada radi kao kafić, idealno je mesto za čašicu prijatnog razgovora sa prijateljima uz kaficu, dok uveče poprima jedno sasvim novo obličje i transformiše se u fantastičnu underground varijantu. Light Bar radi 7 dana u nedelji od 22h do 8h. Vikendi u Light Baru su već postali poznati po sjajnim i specifičnim žurkama. Vikendom ovaj bar ima dve žurke i po tome je jedinstven u Beogradu. Prva žurka je od 22 uveče do 5 ujutru, a onda sledi after party po kojem je ovaj lokal i poznat i po kom se upisao na prvo mesto kada je ovakva vrsta provoda u Beogradu u pitanju, i to u trajanju od 5 ujutru do 10 ujutru.

Klub Medellin and Light Bar, posećuje urbana ekipa ljudi koja traga, pored domaće i strane komercijale, i za Psy Trance, Acid Funk, House & RnB provodima, Light Bar je prava adresa za ovaj tip žurki i svakako je Light Bar sa svojim specifičnim ambijentom koji je prilagođen ovom vidu zabave pravo otkriće za sve zaljubljenike u jednu specifičnu vrstu underground provoda, što Light Bar svakako nudi i samim tim otvara jedan novi vidik za sve koji možda još nisu okusili ovakav tip zabave, da se upute u Light Bar i upoznaju se sa svim prednostima koje on nudi, a kojih nije malo. Underground varijanta koja vam je dostupna u zanimljivom i veoma urbanom Light Baru, prošetaće vaš ukus kroz nekoliko muzičkih pravaca kojima je zajednički imenitelj dobar provod, a kada govorimo o ovakvoj vrsti zabave svakako najbolji i najtraženiji.

Kafe Medillin takođe ima svoj specifičan šmek i neverovatnu moć transformacija iz kafića u kojem možete uživati popodne i čitati neki mainstream časopis i ćaskati sa svojim istomišljenicima, koji će šaku dobrog provoda potražiti baš u kafeu Medillin koji je po mnogo čemu poseban i drugačiji, dok uveče i sam kafe poprima tu zanimljivu i po malo mističnu underground verziju koja vrstom provoda koji nudi, okuplja istomišljenike kako po muzičkom ukusu tako i po mnogim dugim pitanjima.

Klub Medellin and Light Bar, nudi zaista nešto drugačiju ponudu u odnosu na ono što imate u vodećim klubovima širom grada i svakako može biti zanimljivo da svojoj radoznalosti pustite na volju i upoznate se i sa ovim delom noćnog života grada u kom živite. Susrešćete se sa sadržajima koje drugi klubovi ne nude i zato klub Medellin and Light Bar, bilo koja njegova varijanta za koju se odlučite, da li sam kafe Medellin ili Light Bar može biti pravo otkrovenje za vas i vaš dosadašnji noćni život, pa zašto ne probati i nešto u ovom duhu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Medellin and Light Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Yelena

Lepo mesto bilo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Medellin and Light Bar