• Travnička 3
    Beograd, Savski venac
  • 22:30h - 05:00h
  • Funk / Hip Hop / Rock / Electro / Dub Step
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Monsun nalazi se u Travničkoj ulici broj 3 u boemskoj zoni Beograda zvanoj Savamala. Klub Monsun preti da postane "must be" mesto u gradu, u kom će se skupljati najveći klaberi Beograda. Ovo mesto okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika uz koju se đuska do jutra.

Ono što ćete moći da čujete u klubu Monsun je moćan zvuk, za koji će biti zaduženi, kako domaći, tako i inostrani poznati DJ - evi. Sve je to pojačano velikim izborom pića koje će služiti profesionalno i efikasno osoblje. Možete birati šta god poželite od žestine, točenog piva, do koktela koje će majstori za šankom iznositi brzinom svetlosti.

Najveća očekivana poseta kluba Monsun iznosiće 700 ljudi u trenutku, koliki je i kapacitet kluba, ali za euforiju koja ovde non stop raste, uvek ima mesta. Klub Monsun je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. Ovde su dobrodošli svi ljubitelji koji vole funk, hip hop, rock, mashup, dub step, elektro i live nastupe bendova elektronskog zvuka. Svakog četvrtka, petka i subote od 22:30h do 05:00h iza ponoći, klub Monsun čeka na vas.

Neočekivano za ovo doba godine, ali i mogućnost disanja u klubu biće zagarantovana zahvaljujući perfektnoj klimatizaciji. Koje god mesto unutar Monsuna da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja. Klub raspolaže sa barskim stolovima, visokim sedenjem, separeima i VIP ložama.

Klub Monsun svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog svetskog provoda, a njegovi gosti su svi oni koji žele da osveže svoja čula, pronađu inspiraciju i jednostavno dožive nešto malo drugačije od ostalih lokala u gradu. Očekuje nas jedna uzbudljiva i nezaboravna sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klupskoj sceni.

Klub Monsun vas čeka!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Monsun