• Pukovnika Milenka Pavlovića 211-213
    Batajnica, Beograd, Zemun
  • 21:00h - 02:00h
  • Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću
Klub Olimpic je novootvoreni noćni klub koji se nalazi u Batajnici. Olimpic Batajnica je sa svojom površinom od čak 700 kvadratnih metara jedna od najvećih diskoteka u Beogradu, a svakako najveća diskoteka u Batajnici. To da je klub Olimpic Batajnica jedan od najvećih klubova u Beogradu je za svaku pohvalu kada se u obzir uzme činjenica da je u pitanju periferija grada.
Olimpic Batajnica

Klub Olimpic rezervacije - Lako i brzo do mesta

I ako je tek nedavno otvoren, kao i da je velikog kapaciteta od 700 ljudi, za Olimpic klub u Batajnici je obavezna rezervacija i poželjno ju je napraviti što pre. Zahvaljujući našem korisničkom call centru to vrlo jednostavno možete učiniti  na više načina. Jedan je tako što ćete kontkatirati jedan od dva svima odlično poznata telefonska broja: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33. Drugi je online. A za klub Olimpic Beograd Noću je omogućio i besplatno rezervisanje putem aplikacije koja se bavi promovisanjem noćnog života u prestonici zabave. Ona postoji i u iOS i u Android varijanti, a takav vid rezervisanja vam omogućava i brojne dodatne pogodnosti koje se ralizuju kroz unovčavanje poena koje ste sakupili.

Olimpic Batajnica enterijer

Enterijer ovog kluba je jednostavan i moderan što prostoru daje izgled moći i još veće prostranosti. Klub se nalazi na dva nivoa. Prostor je odlično koncipiran tako što se bina nalazi na donjem nivou na takvom mestu da se vidi i sa donjeg i nivoa, ali i sa galerije. U donjem delu su smešteni barski stolovi i mesta za sedenje, dok su na galeriji smeštena isključivo sedeća mesta. Uslovi za rezervacije na ovom mestu postoje samo za separee. Za njih je potrebno otvoriti jednu flašu stranog žestokog pića po izboru, dok su sva ostala mesta bez uslova. Ako se tome doda i to da klub Olimpic Batajnica ima pristupačne cene pića, i to da je cenovnik prilagodio tako da su cene dosta niže nego na sličnim mestima u gradu, onda je jasno zašto je za jako kratko vreme postao traženo mesto kod ljubitelja noćnih izlazaka.

Olimpic Batajnica

Olimpic Batajnica

Muzika koja se sluša

Klub Olimpic je mesto sa narodnom i turbo folk muzikom. Svirke se oprganizuju svakog četvrtka, petka i subote. A neretko u Olimpic Batajnica nastupaju neke od najpoznatijih muzičkih zvezda sa ovih prostora kada je ta vrsta muzike u pitanju.

Olimpic klub radno vreme i lokacija

Klub Olimpic se nalazi u Batajnici, tačnije na izlazu iz Batajnice, na adresi Pukovnika Milenka Pavlovića broj 211 i 213. Radno vreme kluba je od 21h pa sve do 02h.

Ono što je velika prednost ovog kluba u odnosu na većinu drugih jeste i to da poseduje svoj parking koji je obezbeđen i koji je rezervisan za besplatno parkiranje svih gostiju koji na ovo mesto žele da dođu sopstvenim automobilom. Kao i uvek, ukoliko planirate da pijete alkoholna pića savetujemo dolazak nekim od vidova alternativnog prevoza kao što su taksi ili car go.
Zbog svega što smo naveli nema sumnje da će klub Olimpic biti kako omiljeno mesto za izlazak svih iz Batajnica, omiljeno mesto i za izlazak mnogih iz drugih delova Beograda. Na vreme besplatno rezervišite svoje mesto na jedan od načina koji vam najviše odgovara, a koje smo već naveli, i uverite se u odličan provod koji vas očekuje u klubu Olimpic Batajnica.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Olimpic
Average rating:  
 1 reviews
 by Anika

Dobar provod, dobra gostovanja i super usluga.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Olimpic