• Ruska 1
    Beograd, Savski venac
  • 23:30h - 05:00h
  • Disco / House / R'n'B / Hip-Hop / Trep and Twerk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Open, koji će definitivno biti vaša omiljena lokacija za provod ovoga leta, predstavlja letnju verziju popularnog prestoničkog kluba Parlament, nadaleko poznatog po najboljoj atmosferi u gradu. Ukoliko ste voleli vrele noći u Parlamentu, klub Open će vas garantovano oduševiti. Klub Open nalazi se bukvalno ispred kluba Parlament, na dobro poznatoj adresi Ruska broj 1.

Atraktivna lokacija, još atraktivnije devojke, neponovljive noći, veliki izbor alkoholnih pića po veoma korektnim cenama, kokteli... sve ono na šta ste navikli kada je Parlament u pitanju, iskusićete i ovde, a s obzirom na letnje hormone verovatno i još mnogo toga više. Spremite se na đuskanje uz letnje haljinice i osvežavajuće dobar provod. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje ili barske stolove. U sklopu kluba postoji i chill out zona. Naravno, arhitektonski je tako osmišljeno da loše mesto jednostavno ne postoji, i uvek možete biti u samom centru dešavanja.

Eksterijer ovog kluba dodatno doprinosi vašem uživanju. Klub Open otvoren je od  23:30 h pa sve do 05:00 h, i u tom periodu će svi posetioci ovog vrhunskog mesta sa uslugom na svetskom nivou, moći da uživaju u zvucima Disco / House / R'n'B / Hip-Hop i Trep and Twerk muzike, na koju je ovaj klub pretežno žanrovski usmeren.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Open - klub koji će obeležiti letnju sezonu pravih beogradskih klabera. Kapacitet kluba Open je 300 ljudi, a usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Ali nemojte nam verovati na reč! Bolje proverite sami! Posetite klub Open i provedite se kao nikada do sada. Uverite se i sami u ono što tvrdimo - provod iz vaših snova ovde nikada ne izostaje. Naoružajte se pozitivnom energijom i osvojite Beograd ovog leta!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Open
Average rating:  
 1 reviews
 by Kikica

Pravi RnB! Nedostaje mi ovo mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Open