• Bulevar Despota Stefana 22
    Beograd, Palilula
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Jazz / Funk / Soul
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Optimist nalazi se na adresi Bulevar Despota Stefana 22 i predstavlja jedinstveno mesto za Vaše uživanje, koje se po mnogo čemu izdvaja iz bogate prestoničke ponude. Kapacitet lokala je 120 ljudi, a radno vreme je od osam ujutru do ponoći, vikendom do jedan. Pored stolova za sedenje i visokih stolova, klub raspolaže i prostranim šankom.

Enterijer kluba Optimist je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju. Pored kombinacije boja svetlog i tamnog drveta, dominantna je tamno zelena boja, a uređenje je ostrvskom fazonu. Interesantne boje, veoma kreativno odrađen šank, sjajna akustika i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zaljubiti već na prvi korak. Klub Optimist izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Ono što će Vas posebno oduševiti, kada je ovaj klub u pitanju, jeste izuzetno ljubazno osoblje, koje će učiniti da se u svakom trenutku osećate izuzetno prijatno.

Klub je poznat po dobrom provodu i živoj muzici, koja Vas očekuje svakog vikenda, kada ljubitelji dobrog zvuka mogu da uživaju u Jazz, Funk i Soul zvucima. Ovaj klub će vam pružiti potpuni ugođaj za Vaše prijatne trenutke u dobrom društvu. Pored večernjeg provoda uz sjajne izvođače, preko dana se možete opušteno odmoriti, popričati sa prijateljima, uživati sa dragom osobom ili samo popiti čašu najsavršenijeg piva u gradu. Takođe, Optimist je odličan izbor kada su u pitanju prenosi fudbalskih utakmica i drugih sportskih događaja.

Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam pripada, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Zato ne treba mnogo da se čeka jer će klub Optimist postati glavno mesto u Vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko. Dođite i uverite se u to.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Optimist
Average rating:  
 1 reviews
 by Zarko

Top!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Optimist