• Dečanska 1
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Pivnica Sunce se nalazi na adresi Dečanska 1, nadomak samog centra grada. Ovo mesto upotpunjuje barski scenu Beograda na jedan veoma originalan i moderan način.

Klub Pivnica Sunce radi od 09:00h do 02:00h iza ponoći i može da ugosti 250 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom.

Muzika koja vas ovde čeka je u pop i rock maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji su za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu.

Klub Pivnica Sunce ima veoma bogat asortiman u meniju ovog kluba možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama koje će zaisita prijati vašem džepu.

Enterijer je naravno podređen vašem uživanju, pa u njemu loše mesto ne postoji. Klub Pivnica Sunce prati apsolutno sve nove trendove, i zadovoljava ukuse različitih profila ljudi. U klubu Pivnica Sunce spaja se tradicija sa modernim, pa se gostima nudi potpuno novi koncept.

Muzika zadovoljava sve svetske standarde i na visokom je profesionalnom nivou. Energija se veoma brzo širi na publiku, pa se vaš provod ovde uvek završi bolje nego što ste očekivali. Ovde ćete uvek biti maksimalno ispoštovani i usluženi onako kako zaslužujete.

Klub Pivnica predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Pravi hedonisti se rado provode u klubu Pivnica Sunce jer je atmosfera zaista opuštena. U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Boravak u klubu Pivnica Sunce je postao nov način života. Dobro došli.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Pivnica Sunce