• Dečanska 1
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Pivnica Sunce se nalazi na adresi Dečanska 1, nadomak samog centra grada. Ovo mesto upotpunjuje barski scenu Beograda na jedan veoma originalan i moderan način.

Klub Pivnica Sunce radi od 09:00h do 02:00h iza ponoći i može da ugosti 250 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom.

Muzika koja vas ovde čeka je u pop i rock maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji su za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu.

Klub Pivnica Sunce ima veoma bogat asortiman u meniju ovog kluba možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama koje će zaisita prijati vašem džepu.

Enterijer je naravno podređen vašem uživanju, pa u njemu loše mesto ne postoji. Klub Pivnica Sunce prati apsolutno sve nove trendove, i zadovoljava ukuse različitih profila ljudi. U klubu Pivnica Sunce spaja se tradicija sa modernim, pa se gostima nudi potpuno novi koncept.

Muzika zadovoljava sve svetske standarde i na visokom je profesionalnom nivou. Energija se veoma brzo širi na publiku, pa se vaš provod ovde uvek završi bolje nego što ste očekivali. Ovde ćete uvek biti maksimalno ispoštovani i usluženi onako kako zaslužujete.

Klub Pivnica predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Pravi hedonisti se rado provode u klubu Pivnica Sunce jer je atmosfera zaista opuštena. U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Boravak u klubu Pivnica Sunce je postao nov način života. Dobro došli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Pivnica Sunce
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Pivnica Sunce