• Mitropolita Petra 8
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Plan B nalazi se u ulici Mitropolita Petra 8, na mestu nekadašnjeg kluba Opposite. Klub Plan B je potpuno renoviran prostor, sa velikim separeima i modernim dizajnom.

Klub Plan B će raditi skoro cele nedelje, uz gostovanja najvećih zvezda iz regiona i sve to uz znatno niže cene u odnosu na ostale klubove u Beogradu. Klub Plan B će ove sezone biti vodeće mesto za tip provoda koji nudi.

U enterijeru ovog sjajnog kluba se nalazi preko 10 separea, 20 visokih sedenja i oko 40 barskih stolova. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje do kasno u noć.

Klub Plan B će imati sve ono što dolikuje jednom mainstream i klubskom mestu, odnosno, biće poznato po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda i bendova moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Plan B, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu.

Klub Plan B je koncipiran tako da gde god da se nalazite imate pregled na čitavo dešavanje, stoga ste uvek u centru pažnje. Klub Plan B je idealan ukoliko želite da se uz najbolju živu svirku provedete sa prijateljima ili izvedete svoju lepšu polovinu. Takođe, u ovom lokalu će se pronaći i pravi klaberi jer i za njih postoji izbor muzike koji će puštati jedni od vodećih Dj-eva naše zemlje.

Ono što je sigurno, ukoliko klub Plan B bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

Klub Plan B pruža maksimalno uživanje u najkvalitetnijoj muzici, u društvu opuštenih, veselih ljudi koji uživaju na najbolji mogući način. Klub Plan B poseduje parking koji gosti kluba mogu besplatno koristiti.

Neka vaš prvi i jedini plan za izlazak uvek bude Plan B.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Plan B
Average rating:  
 1 reviews
 by Stasha

Provod ovde je odlican


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Plan B