• Takovska 34
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 06:00h
  • House / R'n'B
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Plastic sa 14 godina tradicije spada u najdugovečnije i svakako najpopularnije prestoničke klubove. Nalazi se na uglu Takovske i Dalmatinske ulice i predstavlja jedno od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu.

Klub Plastic ima vrlo zanimljiv repertoar, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača. Poslednjih godina klub Plastic je postao simbol novog standarda u beogradskom noćnom životu. Naročito je omiljen među strancima zbog "zapadnjačkog" stila uređenja samog kluba, kao i tematskih I žanrovski raznovrsnih žurki koje se u njemu održavaju.

Klub Plastic je hodnikom povezan sa klubom Mint i iz jednog kluba se može direktno ući u drugi, iako svaki ima zaseban ulaz. Mada su povezani, klubovi pustaju različitu muziku; dok se u Plastic-u smenjuju pop, r’n’b, house i mashup varijante, Mint nudi funk, deep, progressive, acid jazz, kao i mnoštvo drugih žanrova zbog kojih se okuplja nešto probirljivija garnitura iskusnih ljubitelja noćnog života. U oba kluba će svaki ljubitelj muzike i kvalitetnog provoda će pronaći nešto za sebe.

U samom centru Beograda, na obodu kruga ‘Dvojke’, četiri večeri u nedelji čekaju vas žurke koje često traju i posle zore, pošto gosti najčešće ne žele da odu. Predviđeno radno vreme kluba je od 23h pa sve do 6 sati iza ponoći, ili duže. Sreda je rezervisana za hiphop i r’n’b, uz promocije urbane odeće i modnih detalja. Četvrtak je veče progressive house zvuka, uz žurke koje podsećaju na svetske manifestacije kao što su Ultra i Tomorrowland. Petak je veče kulture i mode, te pored haus muzike možete očekivati i modne revije, promocije filmova, novih muzičkih izdanja i mnogo čega iz sveta kulture od značaja za širi auditorijum. Subota je posebna priča, pošto se radi o najvrelijoj i najkrcatijoj večeri u prestonici, a puštaju se aktuelni hitovi.

Dok je Plastic broj jedan ‘mejnstrim’ mesto u gradu, Mint je posebna priča i javna tajna najboljih andergraund elektro žurki Beograda. Intimniji i zavučen, Mint je godinama čuven kao klub u koji od gužve ne može da se uđe ni kad svane, a DJ-evi i gosti se menjaju iz nedelje u nedelju. Za one kojima i ovo nije dovoljno, u toku letnje sezone kada se grad preseli na reku, umesto Plastic-a radi splav Plastic Light, koji nudi jednako raznovrsnu zabavu, prilagođenu letnjoj sezoni.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Plastic
Average rating:  
 1 reviews
 by Andjelina

Najludje mesto u gradu!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Plastic