• Knez Mihailova 48
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Rock / Disco / Soul / Funk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Plato nalazi se na adresi Knez Mihailova 48 u samom centru Beograda u donjem nivou knjižare Plato. Od ove jeseni Plato će biti vaše mesto za dobru kafu preko dana, književne tribine i piće s prijateljima predveče i večernji izlazak na dobre svirke vikendom.

Ponuda pića u klubu Plato je raznovrsna, tako da za svakog ima ponešto. Klub Plato predstavlja novi  sinonim za pravu zabavu, neverovatnu energiju i uvek dobro i pozitivno raspoloženje. Upravo takvom atmosferom odiše ovaj novi klub koji je potpuno prlagođen vašem dobrom provodu. Kada govorimo o klubu Plato teško je reći sve i dati veran opis ovog mesta.

Takođe, treba pomenuti i ekipu okupljenu oko kluba Plato, zatim besprekornu uslugu, sve one koji ulažu u čitav koncept ovog kultnog beogradskog mesta, a na kraju, i same goste, koji znaju da odaberu ono najbolje što prestonica pruža.

Muzika u klubu Plato pretežno je usmerena ka pop, rock, soul, disco i funk ritmovima, a sigurni smo da će publika u svakom repertoaru i nastupu uživati. Iz kluba Plato upravo i ističu veliko poštovanje gostiju i dovođenje njihovog provoda do samog vrhunca. Klub Plato je tu da vam predstavi najlepšu i najveseliju stranu Beograda i u njega ćete se nesumnjivo zaljubiti već prilikom prve posete.

Što se tiče mesta za rezervaciju, možete da birate između niskog i barskog sedenja dok je sam kapacitet kluba Plato 150 ljudi. U klubu Plato loše mesto ne postoji, kao ni loš provod.

Večernji provod i žurka u klubu Plato počinje od 22:00h pa sve do tri sata iza ponoći. Budite spremni na žive svirke sa jako talentovanim i poznatim bendovima. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Plato.

Budite i vi deo vrunskog provoda!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Plato
Average rating:  
 1 reviews
 by Zoran

Dobre studentske zurke 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Plato