• Cetinjska 17
    Beograd, Stari grad
  • 23:30h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Prestige je novootvoreni klub u Beogradu. Klub se nalazi u strogom centru grada, u boemskoj četvrti "Skadarlija", nadomak Skadarske ulice, u Cetijnskoj broj 17.

Klub Prestige je osmišljen i projektovan tako da nepostoji loše mesto u klubu, što provod čini kvalitetnim bez obzira na to koje ste mesto rezervisali. Klub poseduje i dva velika vip separea u koje mogu da se smeste velika društva, što je pogodnost ako se odlučite da slavite rođendan u klubu. Enterijer je dizajniran elegantno, dominiraju crna i zlatna boja. Dok su sistemi rasvete i ozvučenja prvoklasni. Sve to uz bogatu ponudu raznovrsnih pića, kao i profesionalnu uslugu ljubaznog osoblja svrstava klub Prestige u sam vrh ponude noćnog života glavnog grada.

U početku klub Prestige će raditi svakog petka i svake subote, dok je zamisao vlasnika i menadžmenta kluba da se u vrlo skoroj budućnosti otvori i treći dan u nedelji kada će klub raditi.

Program kluba je baziran na živim svirkama, pop i folk ritma, tako da se očekuju mnogobrojna gostovanja popularnih domaćih izvođača.

I ako se nalazi u strogom centru grada klub Prestige raspolaže i svojim parking prostorom.

Starosna struktura gostiju je: Devojke 18+, Muškarci 21+

Danima kada klub Prestige ne radi moguće ga je po pristupačnim cenama rentirati za proslave rođendana, organizovanje korporativnih proslava, pravljenje popularnih All Inclusive žurki, i slično.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Prestige
Average rating:  
 1 reviews
 by selena a

Fantastican provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Prestige