• Studentski Trg 11
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 03:00h
  • Pop / Rock / Disco / Funk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Pub Eleven nalazi se u samom centru grada, preko puta Etnografskog muzeja, pored filharmonije. Ovaj klub pub je svoje ime dobio po lokaciji, odnosno ulici u kojoj se nalazi -  Studentski Trg 11.

Klub Pub Eleven itekako prati dinamični ritam grada. Atmosfera je urbano- ležerna i idealna za kaficu za društvom ili neko popodnevno pivo.

Gastronomska ponuda je prilično fina,  pa do 22h, dokle radi kuhunja, imate priliku da uživate u njoj sjajnoj klopici, a prolazno vreme za koje ćete biti usluženi više je nego dobro. Samo kako pravom pabu priliči u klubu Pub Eleven možete uživati u ''pub'' doručku i ''pub'' burgerima. Pored toga imate širok izbor: salata, jela od piletine, sendviča, kobasica, kao i dezerta.

Ponuda pića u klubu Pub Eleven je raznovrsna. Ističu se brojni brendovi viskija, razni ukusi rakija i naravno, točena piva domaćih i stranih proizvođača (svetla i tamna), koja su najprodavanija. Vina su čileanska, argentinska, italijanska, crnogorska.

Enterijer kluba Pub Eleven je zaista očaravajuć. Posebnu čar klubu Pub Eleven daje moderni šank u pravom “pubovskom” maniru. Lusteri od kovanog gvožđa u boji bakra su poseban detalj. Zidovi  su ukrašeni vitrinama koje su ispunjene flašama pića, kao i posterima u motivima originalnog ''pubovskog'' perioda. Što se tiče mesta za sedenje, možete da birate između barskog stola, stola za sedenje i separea.

Klub Pub Eleven je najzanimljiviji uveče, kad je atmosfera jako opuštena sa dosta pozitivnih ljudi. Svakog četvrtka, petka i subote, večernji provod i žurka počinju od 22:00h pa sve do 03:00h iza ponoći. Svakog četvrtka na repertoaru klubaPub Eleven je odličan DJ koji vas zagreva, dok je petkom i subotom živa svirka sa jako talentovanim i poznatim bendovima. Muzika koja se sluša u klubu je pop, rock, soul, disco, funk.

Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Pub Eleven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Pub Eleven
Average rating:  
 1 reviews
 by Dzoni

Cista jedanestica 🙂 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Pub Eleven