• Ada Ciganlija, lokal br. 7
    Beograd, Čukarica
  • 00:00h - 24:00h
  • Pop / Rock
  • 1200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Red Shoes Cafe. Na Makiškoj strani Ade Ciganlije, lokal broj 7, nalazi se kafe klub restoran Red Shoes. Napravljen na samom jezeru, a osnovan 2002. godine, klub Red Shoes Cafe je jedan od najpopularnijih klubova sa živom svirkom u Beogradu.

Dovoljno je blizu samog centra da je brzo i lako do njega doći, a opet dovoljno daleko od svakodnevne vreve da svojim gostima pruži potreban mir i zadovoljstvo u okruženju prirodne oaze. Ono što klub Red Shoes Cafe čini posebnim i drugačijim odostalih klubova je to što je otvoren od 00:00h - 24:00h svih 365 dana u godini. Znači radi 24h tokom cele godine, a svake večeri se održavaju žive svirke. Najbolji beogradski pop i rock bendovi sviraju svaku noć samo za vas.

Klub Red Shoes Cafe je sastavljen iz više tematskih celina i nivoa. Sadrži deo sa ogromnim šankom, udobnim klupskim garniturama unutar objekta kao i ispred objekta. Zatim restoranski deo sa klasičnim drvenim nameštajem, deo sa pergolama i poseban deo na plaži sa ležaljkama i baldahinima. Ono na šta su u Red Shoesu posebno ponosni je veliki kamin smešten u centru unutrašnjeg dela kafe klub restorana, pored koga se možete ugrejati u hladnijim danima.

Ova sjajna priča “Cipelice” omogućava da se jednostavno iz letnjeg lokala na plaži, transformiše u zivahan noćni klub, restoran sa prijatnim ambijentnom pogodan za sve vrste proslava ili da dočeka svoje goste u zimskom ambijentu kraj toplog kamina. Tako da u klubu Red Shoes Cafe ništa nije nemoguće.

Sjajan prostor kluba Red Shoes Cafe je takođe namenjen za sve vrste svečanosti. U okviru "Cipelica", postoji banket sala pogodna za sve vrste proslava i svadbenih ručkova. Reči hvale zadovoljnih mladenaca dan posle najsvečanijeg trenutka u životu svakog od nas ili uspešno organizovane proslave firmi sa preko hiljadu zvanica, daju ovoj “šunjalici“ za pravo da vas pozove da im prepustite organizaciju i vaše proslave. Sve to na gornjem nivou lokala sa jedinstvenim pogledom na jezero, a opet izdvojeni tako da najlepše trenutke "sebično" podelite samo sa svojim gostima.

Mnogo je bilo zahteva, ali Red Shoes Cafeu je uvek zadovoljstvo da ispunjavaju sve želje. Venčanje ili proslava na otvorenom, vatromet iznenadjenja ili čuvanje dece uz Diznijevu predstavu, neka vam ne budu ograničenja šta sve može Red Shoes može za vas da uradi, nego samo dodatna inspiracija.

Na usluzi vam je i višegodišnje iskustvo majstora kuhinje, da vam hrana bude praznik kako za usta tako i za oči, a takođe i kompletnog osoblja, od barmena i konobara do menadžera i hostesa. Zastupljen je mix različitih kuhinja sa posebnim osvrtom na italijansku, mediteransku i tradicionalnu domaću. Domaća klopa, paste i pizze, raznovrsni riblji specijaliteti i salate... Osim standardne ponude pića, ovde se pravi i veliki broj koktela. Dobra usluga, ljubazno osoblje, odlična muzika, bogata karta pića i raznovrstan izbor jela pružiće užitak svim vašim čulima.

Osoblje Red shoes-a se uvek trudi da vam izađe u susret, pa tako i organizuju privatna slavlja, specijalna iznenađenja, proslave na otvorenom, venčanja i šta god poželite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Red Shoes
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelena

Najboilje mesto kada je Ada u pitanju


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Red Shoes