• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • House
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Republika se nalazi u centru grada, na uglu ulica Karađorđeva i Pariska, na mestu bivšeg kluba Andergraund i kluba Soho Republic.

Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane DJ-eve, onda je klub Republika pravo mesto za vas.

Klub Republika je jedno novo, elegantno mesto koje će umnogome podsećati na klubove u Njujorku. Enterijer je minimalistički, a posebnu draž mestu da je činjenica da je klub bukvalno uzidan u Kalemegdansku tvrđavu.

Potpuno novi, "duo koncept" kluba, gde će bar i klub raditi kao odvojene celine. U Republika Baru vas tokom cele nedelje očekuju osvežavajući kokteli, prelep ambijent i odlična club house muzika.

Republika klub će raditi samo petkom i subotom, gde će ugostiti neka od najvećih imena domaće i strane DJ scene. Sa takvim programom klub Republika je jedan od retkih klubova u Beogradu koji prezentuje reč "Klub" u njenom pravom izvornom značenju, a to je mesto gde se sluša isključivo muzika za koju su zaduženi DJ-evi.

"Rezidenti" kluba će biti proslavljeni domaći DJ-evi: Oysha, Starčević, Ike i Miki.

Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Republika
Average rating:  
 1 reviews
 by milena

bio je dobar provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Republika