• Resavska 24
    Beograd, Vračar
  • 17:00h - 04:00h
  • Rock / Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Resava Republika nalazi se u samom centru Beograda na poznatoj adresi - Resavska 24. Klub je poznat po veoma dobroj atmosferi, odličnom muzičkom ukusu i raznovrsnim alkoholnim pićima, sa akcentom na kvalitetna pića po pristupačnim cenama.

Klub Resava Republika itekako prati dinamični ritam grada. Atmosfera je urbano - ležerna i idealna za kaficu sa društvom ili neko popodnevno pivo. Klub Resava je otvoren svaki dan od ponedeljka do subote od 17 h do 4 sata uza ponoći.

Resava je sinonim za provod i ostajanje do zore. U ovom klubu možete često naleteti na DJ nastupe i žive svirke. Ovo mesto okuplja ljude različitog doba, koji dele zainteresovanost prema rock, pop i alternativnoj muzici. Možete očekivati veoma prijateljski publiku bilo da se nađete na rok koncertu ili nekom DJ popodnevnom okupljanju.

Enterijer kluba Resava Republika je zaista očaravajuć. U enterijeru kluba Resava Republika, dominiraju zidovi od cigle, drveni nameštaj, kožni separei.

Klub Resava Republika se diči vrelom atmosferom i izuzetno dobrim svirkama, pa možemo slobodno reči da ovo nije “pozersko” mesto i da gosti ne poziraju, već se ludo zabavljaju. Ukoliko želite da se dobro izđuskate uz odlične svirke uživo, klub Resava Republika je pravo mesto za vas. Četvrkom petkom i subotom očekuju vas nastupi live bendova i dj nastupi, dok vas ponedeljkom, utorkom i sredom očekuju promotivne cene pića.

Što se tiče mesta za rezervaciju, možete da birate između šanka, niskog i visokog sedenja dok je sam kapacitet kluba Resava Republika 150 ljudi. U klubu Resava Republika loše mesto ne postoji, kao ni loš provod.

Takođe, treba pomenuti i ekipu okupljenu oko kluba Resava Republika, zatim besprekornu uslugu, sve one koji ulažu u čitav koncept ovog kultnog beogradskog mesta, a na kraju, i same goste, koji znaju da odaberu ono najbolje što prestonica pruža.

Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Resava Republika.

Resava Republike ima novi credo ~ Resava is back in the game!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Resava Republika
Average rating:  
 1 reviews
 by tasa

zanimljivo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Resava Republika