• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Rakovica
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska / Jazz
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Richie se nalazi na Košutnjaku, u ulici Kneza Višeslava 88, u srcu najlepšeg dela Čukarice, u zelenoj oazi, nudeći vam beg od gradske gužve. U ovom novootvorenom elitnom klubu možete da uživate u kvalitetnoj pop, folk, starogradskoj i jazz muzici do jutarnjih časova. Svakog četvrtka, petka i subote, u periodu od 22h pa sve do četiri sata iza ponoći, klub Richie ugostiće velika imena naše estrade i pripremati vam mnoga iznenađenja.

Ovaj izvanredni klub karakteriše prelep enterijer, pažljivo birana muzika, kao i redovni gosti, koji svoj izlazak ne mogu da zamisle bez posete klubu Richie. Ovde vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za ovaj klub.

Možete uživati na živim nastupima veoma kvalitetnih izvođača i velikih profesionalaca, koji uvek znaju kako da vas pogode pesmom pravo u srce. Repertoar se prilagođava strukturi gostiju, tako da je atmosfera uvek za pamćenje.

Klub Richie raspolaže barskim stolovima, kao i separeima, a koje god mesto da izaberete, bićete uvek u centru dešavanja.

Inače, klub Richie je tokom dana caffe - restoran, te je odličan izbor ukoliko želite da dođete na ručak, ili pak večeru, nakon koje ćete uživati u noćnom provodu, odnosno klubu Richie. U caffe - restoranu Richie možete uživati u jelima iz domaće i internacionalne kuhinje, u ukusnim specijalitetima spremljenim s pažnjom i ljubavlju, uvek sa svežim namirnicama. Takođe, u ovom lokalu možete organizovati slavlje, veselje, poslovni skup ili sličan događaj. Uzimajući u obzir sve navedeno, kao i to da preko celog dana klub Richie radi kao kafe i restoran, možemo reći da je klub Richie jedan od retkih multifunkcionalnih objekata u Beogradu ove vrste.

Ukoliko želite da se dobro izđuskate uz odlične svirke uživo, klub Richie je pravo mesto za vas.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Richie
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Richie