• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Rakovica
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska / Jazz
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Richie se nalazi na Košutnjaku, u ulici Kneza Višeslava 88, u srcu najlepšeg dela Čukarice, u zelenoj oazi, nudeći vam beg od gradske gužve. U ovom novootvorenom elitnom klubu možete da uživate u kvalitetnoj pop, folk, starogradskoj i jazz muzici do jutarnjih časova. Svakog četvrtka, petka i subote, u periodu od 22h pa sve do četiri sata iza ponoći, klub Richie ugostiće velika imena naše estrade i pripremati vam mnoga iznenađenja.

Ovaj izvanredni klub karakteriše prelep enterijer, pažljivo birana muzika, kao i redovni gosti, koji svoj izlazak ne mogu da zamisle bez posete klubu Richie. Ovde vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za ovaj klub.

Možete uživati na živim nastupima veoma kvalitetnih izvođača i velikih profesionalaca, koji uvek znaju kako da vas pogode pesmom pravo u srce. Repertoar se prilagođava strukturi gostiju, tako da je atmosfera uvek za pamćenje.

Klub Richie raspolaže barskim stolovima, kao i separeima, a koje god mesto da izaberete, bićete uvek u centru dešavanja.

Inače, klub Richie je tokom dana caffe - restoran, te je odličan izbor ukoliko želite da dođete na ručak, ili pak večeru, nakon koje ćete uživati u noćnom provodu, odnosno klubu Richie. U caffe - restoranu Richie možete uživati u jelima iz domaće i internacionalne kuhinje, u ukusnim specijalitetima spremljenim s pažnjom i ljubavlju, uvek sa svežim namirnicama. Takođe, u ovom lokalu možete organizovati slavlje, veselje, poslovni skup ili sličan događaj. Uzimajući u obzir sve navedeno, kao i to da preko celog dana klub Richie radi kao kafe i restoran, možemo reći da je klub Richie jedan od retkih multifunkcionalnih objekata u Beogradu ove vrste.

Ukoliko želite da se dobro izđuskate uz odlične svirke uživo, klub Richie je pravo mesto za vas.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Richie