• Kralja Petra 56
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 24:00h
  • House / Pop / Rock
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Royal nalazi se u sklopu istoimenog hotela, koji je smešten je u strogom centru Beograda, tačnije u ulici Kralja Petra, nekadašnja ulica 7. jula.  Atraktivna lokacija, ali i izvanredna ponuda, ovom klubu obezbeđuje veliku popularnost, kao i veliki broj redovnih gostiju.

Ono što je takođe interesantno jeste činjenica da je klub Royal za vaš provod otvoren čitavih 24 h, odnosno, kada god poželite provod ovo neponovljivo mesto stoji vam na raspolaganju. U toku dana ovde možete svratiti na poslovni sastanak, kafu sa prijateljima, dok se uveče možete zaista neponovljivo provesti. Čitav hotel Royal oduševiće vas svojim arhitektonskim sklopom, za kojim ni klub ne zaostaje. Ambijent je podređen vašem vrhunskom uživanju. Klub je koncipiran kao polu-zatvorena bašta, kapaciteta od 70 ljudi.

Kao jedna od najbitnijih stavki vezana za klub Royal ističe se gostoprimljivost i ljubaznost osoblja, kao i njihova diskretnost. U zavisnosti od raspoloženja možete uživati u konformnim mestima za sedenje, ili pak odabrati separe, koji je posebna priča. Naime, dva separea kojima raspolaže klub Royal zapravo predstavljaju VIP sobe za malo intimnije druženje, i fizički su izdvojene od ostatkla kluba, odnosno zaklonjene su mističnim crvenim zavesicama. Bilo da odaberete klasičan provod ili opuštanje u separeu, jedno je sigurno, spektakl neće izostati. Dobrom raspoloženju dodatno doprinosi i muzički program.

Naime, muzika je žanrovski pretežno usmerena na House, Pop i Rock melodije, ali se može čuti sve što zadovoljava visoki kvalitet i želje gostiju. Što se cena tiče, klub Royal gaji tradiciju veoma korektnih cena, tako da se možete provoditi bez velike brige o vašem novčaniku. U neposrednoj blizini kluba Royal nalaze i stanice desetak linija gradskog saobraćaja, tako da se veoma lako stiže do kluba, nezavisno od toga u kom se delu grada nalazite. Obavezno posetite izuzetni klub Royal i uverite se u vrhunsku ponudu jedinstvenog provoda, koji ne možete iskusiti ni na jednom drugom mestu u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Royal
Average rating:  
 1 reviews
 by pedja

lepo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Royal