• Vojvode Šupljikca 31
    Beograd, Vračar
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Santo Domingo pronaći ćete u centru Vračara, u ulici Vojvode Šupljikca broj 31. Radno vreme kluba je od 23 sata, dok je kapacitet 220 ljudi.

Klub Santo Domingo je svoj naziv dobio po imenu prestonice Dominikanske republike, pa enterijer, ponuda i ambijent ovog mesta imaju za cilj da Vam prenesu posebnost i lepotu ove egzotične zemlje. Elegantan izgled i toplina boja, pružiće Vam ugodne trenutke za provod sa prijateljima, a skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer kluba zaslužni su za pozitivne utiske gostiju.

Poseban doživljaj u ovom klubu je neki od mnogobrojnih koktela koji pripremaju iskusni barmeni, a u kojima dominira duh Kariba. Na ovom mestu ćete moći da uživate, između ostalog, u Pina Coladi, Mojitu i Caipirini. Pored koktela u ponudi je širok spektar najekskluzivnijih pića.

Što se muzičkog dela tiče i on je izuzetan i odudara od svakodnevne ponude ostalih klubova. Za Vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan izlazak, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Redovni su nastupi najpoznatijih klupskih pevača i najvećih zvezda naše muzičke scene, a na repertoaru je pop i folk muzika.

Ne propustite priliku da uživate u opuštenoj atmosferi, sretnete brojne poznate ličnosti sa naše scene i probate koktele bez konkurencije u gradu. Napominjemo da je starosna granica za ulazak u klub 23 godine.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Santo Domingo