• Kraljevića Marka 5
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 05:00h
  • House / RnB / Rock
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Savin Mali nalazi se u samom centru grada, u urbanom delu Savamala, u ulici Kraljevića Marka 5.

Kapacitet kluba Savin Mali je 120 ljudi, tako da je rezervacija poželjna, kako biste uživali do kasno u noć.

Klub Savin Mali vam nudi bogat izbor piva, vina, spirita i koktela po pristupacnim cenama koje odgovaraju svakom dzepu.

Treću sezonu za redom, Savin Mali skuplja takvu ekipu, koja postaje deo jedne velike porodice, pa vas neće iznenaditi, da kada dođete u klub, imate osećaj da se svi znaju, a već nakon drugog dolaska oseća ćete se i vi kao deo porodice.

Uz bogat nedeljni program, možete da uživate u različitim žanrovima muzike, a opuštena atmosfera čine ovaj klub mestom gde ćete se često vraćati.

Pod sloganom „Najgori klub u gradu“, autentičnost i energija kluba će vas uveriti zašto su baš oni „najgori“.

Petak i subota su rezervisani za dobar house. A s' obzirom da klub radi do 23h do 5h iza ponoći, uživaćete u najboljim mixevima i vibe-u do kasnih sati. Uz barmene i konobare, koji svojom spontanošću prkose trendovima, brzo ćete se uklopiti u deo ekipe, tako da vam sledeći put neće biti mrsko ni sami da dođete u klub.

Nedeljom se možete odmoriti od ludog vikenda i uz kvalitetan rock, dobre hitove Led Zeppelin-a, The Rooling Stones-a, The Queens i mnogih drugih. A ukoliko volite da pevate, ponedeljkom možete biti zvezda večeri, uz karaoke.

Klub radi svih sedam dana u nedelji, utorkom i sredom je opuštena vrijanta gde DJ-evi puštaju ploče, a četvrtak uvek iznenadi nekim gostujućim bendom, funk muzikom ili electro house-om.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Savin Mali