• Ada Ciganlija, lokal br. 14
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Sex i Grad je kao stvoren za ljude koji vole luksuz i komfort i smešten je na plaži beogradskog kupališta Ade Ciganlije, u lokalu broj 14.

Noćni provod u klubu Sex i Grad ogleda se u nezaboravnim živim svirkama. Gostovanja poznatih izvođača su redovna i u ovom klubu nastupaju neka od najpoznatijih imena beogradskog noćnog života.

Pri samom ulasku u klub biće vam jasno da je uloženo mnogo truda i sredstava, da se vodilo računa o svakom detalju. Klub je arhitektonski tako osmišljen da loše mesto jednostavno ne postoji, i uvek možete biti u samom centru dešavanja. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite šank, barski sto, visoko sedenje ili separe. Kapacitet kluba Sex i Grad je 400 ljudi, a usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Sex i Grad.

Očekuje vas veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, besprekorna usluga i naravno, raspoloženi gosti koji su glavni krivci dobre atmosfere i čitavog doživljaja kluba Sex i Grad.  Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za klub Sex i Grad i zbog toga mu se gosti redovno vraćaju.

Svi koji su posetili klub Sex i Grad prijatno su iznenađeni enterijerom i atmosferom koja ovde vlada. Nemojte više sumnjati, dođite i uverite se i sami!

Na ovom mestu možete sresti gotovo sve generacije. Klub Sex i Grad je odlično uređen klub, sa dosta ukusa, na kome se okuplja odabrana ekipa, pa možete biti uvereni da odavde nećete izaći razočarani. Ne propustite da se uverite u to sami i svratite u ovaj neponovljivi klub na Adi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Sex i Grad
Average rating:  
 1 reviews
 by Jovica

nekada se lepo zivelo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Sex i Grad