• Čumićeva 3
    Beograd, Stari grad
  • 23:30h - 05:00h
  • House / RnB / Disco / Dance

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Share nalazi se na veoma ušuškanom mestu, za koje ne biste ni pretpostavili da se na tom mestu krije vrhunski noćni život prestonice. Čumićevo sokače je sakrilo ovo sjajno mesto, a adresa je Čumićeva broj 3. Predstavlja idealno mesto za provod do ranih jutarnjih sati, a zavolećete ga na prvu posetu.

U ovom novootvoenom klubu Share-ujemo samo pozitivan vajb i paklenu atmosferu, a ukoliko ste željni kvalitetnog provoda uz najbolje DJ-eve i odličnu klupsku muziku, onda je ovo definitivno pravo mesto za Vas. Na ovom mestu možete očekivati samo najbolje od house i rnb melodija.

Klub Share je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. Odlična usluga na visokom nivou, veliki izbor pića, najluđe noći u gradu i sve ono što dolikuje jednom urbanom klubu - sve to i mnogo više pronaći ćete u klubu Share.

Klub raspolaže brojnim barskim stolovima, visokim sedenjem i separeima. U opuštenom ambijentu moći ćete maksimalno da uživate i osećate se veoma prijatno, jer na ovom mestu je sve podređeno Vama i Vašim željama. Sjajan provod počinje pola sata pre ponoći, a lude i nezaboravne večeri trajaće do pet sati ujutru, što je i više nego dovoljno za fenomenalan provod!

Možete očekivati sezonu punu iznenađenja koja će definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klupskoj sceni. Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Share
Average rating:  
 1 reviews
 by Anastasija

Za 10


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Share