• Drinčićeva 1 (zgrada Bitef teatra)
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Soul / Jazz / Funk / Rock
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Soul Society je kultni džez klub koji se nalazi u samom centru Beograda, u okviru kolevke umetnosti Bitef teatra na adresi Drinčićeva 1, na Dorćolu. Nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Bitef, te ga otuda mnogi zovu Soul Society Stari Bitef. Što mu svakako imponuje obzirom na popularnost koji je taj klub imao. Soul Society club Beograd je zajednica kvalitetnog zvuka, košnica vrsnih muzičara domaće i internacionalne scene koji živim svirkama i koncertima prenose publici osećaj da je muzika više od doživljaja - da je to način života.

Soul Society rezervacije - online brzo i lako

Soul Society klub u Beogradu ima kapacitet od 200 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnom i posećenom klubu - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u klubu Soul Society.

Za Soul Socity Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Osim toga, preko aplikacije možete rezervisati mesto i u ostalim popularnim beogradskim klubovima kao što su Klub Hype, Klub Bank i Klub Komitet.

Opis renomiranog Soul Society kluba u Beogradu

Soul Society nije novo mesto u gradu, ali će vam doneti potpuno novi užitak koji ćete dugo pamtiti. Nekada Stari Bitef, a danas eksluzivni klub Soul Society tu je da svim poštovaocima dobre muzike pruži jedinstveni provod, u predivnom ambijentu i sjajnom raspoloženju koje ovde vlada tokom čitave večeri.

Klub je posvećen isključivo dobrom zvuku i pravoj old school muzici, kroz nastupe izuzetnih autorskih fank, soul, bluz i džez sastava kao i kvalitetnih cover bendova, ali i predstavljanju novog džez zvuka u gradu.

Soul Society Stari Bitef enterijer koji će vas oduševiti

Ono što ćete sigurno voleti je i to što je Soul Society club zadržao enterijer u duhu Starog Bitefa. Prostorom dominira stara cigla, koja podseća na neka lepa stara vremena. Baš na vremena kada se uživalo u džez muzici. Koju ovo mesto i danas na kvalitetan način dočarava poublici.

Cene u klubu Soul Society

Soul Society Stari Bitef je klub koji ima izuzetno niske cene pića. Cenovnik je prilagođen svačijem džepu.

Iskusite čari savršenog provoda u jednom od najboljih beogradskih klubova i otkrijte zbog čega je Soul Society Beograd mesto na koje se iznova vraćaju najbolje gradkse face, stara klabing garda i svi oni koji su željni dobre muzike i drugačijeg provoda u prestonici.

Soul Society Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Soul Society Stari Bitef je dobro poznato mesto u gradu - atraktivno stecište svih ljubitelja vrhunskog provoda. Dobro došli u novi-stari klub, koji se nalazi na adresi Drinčićeva 1 na Dorćolu (zgrada Bitef teatra), tamo gde dobra muzika živi više od decenije i gde se okuplja ekipa sa dušom.

Parking kod popularnog gradskog kluba Soul Society

Ukoliko odlučite da sopstvenim automobilom krenete u noćni provod u klub Social Society trebalo bi da imate na umu da klub nema svoj privatni parking. Ali ipak postoji dovoljno mesta za sve one koji bi da ostave svog četvorotočkaša nedaleko od kluba - pored uličnog parkinga ispred kluba u neposrednoj blizini se nalazi i gradski parking.

Soul Society Stari Bitef - radno vreme

Popularni Soul Society club svoja vrata posetiocima otvara svake večeri u periodu od 21:30h pa sve do 3 sata posle ponoći. Ono što je preporuka jeste da ukoliko imate rezervaciju obavezno dođete bar sat vremena ranije, kako se ne bi stvarale velike gužve na ulazu. Od mesta koja možete rezervisati tu su mesta za šankom i pultom, koja su idealna ako vas je dvoje ili troje. Ako ste sa većim društvom na raspolaganju su vam barski stolovi i visoka sedenja. Klub Soul Society rezervacije ne uslovljava potrošnjom. Potrebno vam je samo dobro raspoloženje.

Ukoliko želite da iskusite čari najboljeg noćnog provoda u Beogradu koji ćete pamtiti i prepričavati, onda obavezno napravite rezervaciju za provod u klubu Soul Society i uživajte u najboljim svirkama u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Soul Society
Average rating:  
 1 reviews
 by Janna

Najbolje mesto za ljude koji zele da uzivaju u pravoj muzici


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Soul Society